HoneyGain: İnternetinizi Paylaşarak Para Kazanma Yöntemi

HoneyGain: İnternetinizi Paylaşarak Para Kazanma Yöntemi

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere HoneyGain platformundan bahsedeceğim. Peki, HoneyGain nedir ve nasıl kullanılır?

HoneyGain, internetinizi paylaşarak para kazandıran bir platformdur. Sistem, “upload mining” (yüklemeyi madencilik) olarak adlandırılan bir yöntem üzerine kurulmuştur. Bu, internetinizi paylaşarak gerçekleştirdiğiniz bir işlem olup, torrent sitelerinde de benzer bir mantıkla işlemektedir. Torrent sitelerinde “seeding” (ekim) yaparak puan kazanırken, HoneyGain’de internetinizi paylaşarak para kazanıyorsunuz.

HoneyGain İnternetinizi Paylaşarak Para Kazanma Yöntemi

Şu anda benim HoneyGain hesabımda toplamda 189.0 puanım bulunuyor. Bu puanlar, toplamda yaklaşık 0.19 dolar değerindedir. Ancak para çekebilmem için toplamda en az 20 dolar biriktirmem gerekiyor.

HoneyGain’de ayrıca “pot” adı verilen bir özellik mevcut. Eğer potu kırabiliyorsanız, her gün 5, 10, 15 gibi puanlar kazanabiliyorsunuz. Bu miktarlar az gibi görünebilir ama zamanla birikeceklerdir. Eğer benimle birlikte HoneyGain’e kayıt olursanız, 5 dolar değerinde, yani 5000 puanla başlarsınız. Bu, oldukça büyük bir başlangıç avantajıdır.

HoneyGain’i kullanmak için bir bilgisayar veya telefonunuzun olması yeterli. Telefonunuz varsa, aşağıda bıraktığım linkten hemen kaydolup uygulamayı indirebilirsiniz. Uygulama, Google Play Store’da bulunmamakla birlikte, HoneyGain’in kendi sitesinden indirilebilir. Ancak bir uyarı yapmak isterim, eğer telefonunuzdan kayıt oluyorsanız, Google hesabınızla giriş yapmayın. Çünkü Google hesabınızla giriş yaparsanız, uygulamayı kullanamazsınız. Bunun yerine Facebook hesabınız veya e-posta adresinizle giriş yapmanız önerilir.

Bilgisayarda ise, HoneyGain’in uygulamasını indirip aynı şekilde kullanabilirsiniz. Uygulamayı başlattıktan sonra, “upload mining” işlemine hemen başlarsınız. HoneyGain, aynı anda 10 farklı aygıtla kullanılabilir. Yani hem bilgisayarınızdan hem de telefonunuzdan “upload mining” yapabilirsiniz.

Ancak unutmayın, aşağıdaki linkten HoneyGain’e kaydolursanız 5000 puanla başlarsınız. Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Affiliate nedir? Nasıl para kazanılır?

Yorum yapın