Yeni Win Win Kampanyası: Şok Market Uygulaması ve Kazanç İncelemesi 2023

Win Win Kampanyanın Detayları

Şok Market tarafından yapılan yeni kampanya sayesinde, birçok ürün için yüzlerce TL hediye para kazanabileceksiniz. Win Win Kampanyası, tüm şubelerde ve online alışverişlerde geçerli.

Android cihazlarınızdan indirebileceğiniz Şok Market uygulaması ile, cep telefon numaranızı yazarak ve konum üzerinden ücretsiz olarak üye olabilirsiniz.

Win Win Nasıl Kazanırız?

Uygulamayı indirip, cep telefonu numaranızı girdikten sonra, uygulamanın Win link kodunu kullanarak alışveriş yapabilirsiniz. Alışveriş yaptıkça, kasada bu uygulamayı QR kod ile okuttuğunuzda, yapmış olduğunuz alışverişlerde indirimler varsa, bu kod sayesinde bakiye hesabınıza yüklenir.

Aslında, kasadaki çalışana QR kodu okutarak, alışverişi temasız olarak tamamlayabilirsiniz. Ayrıca, Win hesabınıza para yükleyerek de alışveriş yapabilirsiniz.

Win Win İndirim ve Kazançlar

Uygulamayı indirme işleminden sonra, haftalık, aylık ve günlük olarak değişen indirim bülteninden yararlanabilirsiniz. Örneğin, 1 kilogram tereyağı alırsanız, bu ürün için 12 TL’lik kazanç, hediye olarak bakiyenize yüklenir. Bu yüklenen bakiyeyi ister online, ister mağazalarda kullanabilirsiniz.

Aynı şekilde, 1 kilogram 200 gram kaşar peyniri alırsanız, bu ürün için de 20 TL bakiye olarak kazanabilirsiniz. Ancak, bu alışverişleri yapmadan önce, kasiyere QR kodu okutmanız gerekiyor.

Win Win Bakiye Yüklemesi ve Kazanım

İstediğiniz her an bakiye yükleyebilirsiniz ve bu miktar anında hesabınıza geçer. Her 100 TL alışveriş için 1 TL kazanırsınız. Yani, 1000 TL’lik bir alışveriş yaptığınızda, 10 TL hesabınıza yüklenir.

Şok Market uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz ve Win bakiyesi için herhangi bir ücret yoktur.

Her hafta değişen indirimler ve kazanımlar sayesinde, alışverişlerinizi daha ekonomik hale getirebilirsiniz. Ancak, QR kodu kasiyere okutmayı unutmayın ve uygulamanın aktif olduğu mağazalarda alışveriş yapmaya dikkat edin. Kafanıza takılan tüm soruları uygulamadaki SSS bölümünde bulabilirsiniz. Ancak, daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız, her zaman bize sorabilirsiniz.

Dikkatini Çekmedi mi ?  İnternetten Para Nasıl Kazanılır?

Alışverişlerinizi kazanca dönüştüren bu tarz kampanyalar için yorum yapmayı unutmayın. İyi alışverişler!

Yorum yapın