Oyun oynayarak para kazanma

Pek çok insan oyun oynar ve bundan haz alır. Peki kaç kişi oyunlardan para kazanabileceğinin farkında? Evet yanlış duymadınız oyun oynayarak para kazanmak mümkün. Oyunlardan para kazanmak için gerekli aletlerin ne olduğunu biliyor musunuz? Playstation? Hayır. Xbox ? Hayır. Tek ihtiyacınız olan bir bilgisayar ve geçmişten kalan oyun tecrübesi. Fazla uzatmadan başlayalım.

Oyun oynamak tamam da nasıl para kazanacağız?

İhtiyacınız olan bilgisayarınız hazırsa nasıl oyun oynayarak ciddi paralar kazanacağınızı anlatmaya başlıyorum. Öncelikle oyunlardan para kazanmak için onlarca farklı yöntem var bu yöntemlerden en beğendiğim ise item satarak gelir elde etmek. Item satarak gelir elde edebileceğiniz oyuna örnek olarak benim de en beğendiğim CS:Global Offensive ve Steam topluluk pazarını örnek vereceğim.

Cs:Go Oynayarak nasıl para kazanabilirim?

Öncelikle bir Cs:Go hesabı satın alarak işe başlıyoruz ondan sonra oynamaya başlıyoruz. Oyun içi kasa sistemi ve ödüllerle envanterimizi geliştiriyoruz. Ardından ”Steam Topluluk Pazarı”nda bu itemleri satıyoruz. Ülkemizde çok yaygın olmamasına rağmen yurt dışında oldukça bir meslek halini aldı bile. Hatta bu sektör o kadar gelişti ki geçtiğimiz senelerde bir oyun sever Cs:GO bıçağına ( Karambit Case Hardened Factory New) 598.000 Türk Lirası ücret ödedi. Evet yanlış duymadınız yarım milyon liradan biraz fazla.

BONUS : Metin2’de Item ve Oyun Parası Satma

Oyun içi item satma deyince Metin2’den bahsetmemek olmazdı herhalde. Yıllardır eskimeyen oyunda item ve oyun parası olan Yang ile Won satarak para kazanmak mümkün. Oyun içinde item yapmak zorunda değilsiniz , biraz ticaret zekası ile oyundan ciddi paralar elde edebilirsiniz. Metin2 parası ticareti yapan siteler 1 Won’u 4.5 ile 5 lira arası bir tutardan satın alıyor. Ama benim vaktim var diyorsanız itemci.com gibi sitelerde 6 – 6.5 liraya doğrudan siz satabilirsiniz.

Dikkatini Çekmedi mi ?  HoneyGain: İnternetinizi Paylaşarak Para Kazanma Yöntemi

Eloboost Yaparak

Nedir ulan bu eloboost (!) diyenleri duyar gibiyim. Eloboost basit tanımı ile hesap kasma , belirli bir seviyeye hesap çıkarma. Öncelikle belirtmek isterim ki MOBA tarzı oyunlarda pek başarılı olamayan veya ilgisiz biri iseniz bir sonraki maddeye geçebilirsiniz. Özellikle MOBA tarzı oyunlarda sık sık başvurulan eloboost’un oyunlar tarafından kabul görülmeyen bir yöntem olduğunu belirtmek isterim. Eloboost için örnek vereceğim oyun ise son dönemlerin en popüler oyunu : LoL.

LoL’de Eloboost ile nasıl para kazanırım?

LoL’de belirli bir seviyenin üstünde misiniz? Oyunda çok mu iddialısınız? Peki , neden bununla para kazanmayasınız ki. Tek yapmanız gereken sesinizi duyurmanız gereken bir platform. Piyasadan örnek vermek gerekir ise bir eloboost şirketine ortalama bir kümeden üst seviyelerde kabul edilen bir kümeye boost yapmaları için ne kadar istediklerini sorduk. Mevcut lig düştükçe ve hedef lig arttıkça bu ücretin katlandığını belirtmekte fayda var ama fiyat bu haliyle bile uçuk.

Hesap Satışı Yaparak Para Kazanmak

Bu maddede anlatacağım şeyleri yapmak için oyun bilgisine ihtiyacınız yok. Tek ihtiyacınız olan bir bilgisayar ve internet bağlantısı. Oyunlarda hesapları hedef lig , level ya da başarıya ulaştırıp satış yapan insanların var olduğu su götürmez bir gerçek. Bu seviyelere ulaşmak içinse kullandıkları yöntem ise çoğunlukla oyun açıkları ve hileler. Bu maddeye de örnek olarak yakından takip ettiğim ve piyasası her geçen güm artan LoL’ü örnek vereceğim.

LoL Hesap satışı nedir? Nasıl para kazanırım?

LoL hesap satışı genellikle dereceli maçların atılmaya başlandığı level 30’a kadar kasılıp satılması ile başlıyor. 30 level bir hesabın değeri ise 30 – 40 lira arası değişiyor. LoL bilenler çoktan level 30’a kasmak için günler hatta haftalar lazım 40 lira çok az dedi bile. Peki size 30 level’a kasmanın kısa yolu var desem? Evet bir kısa yolu var . Hem de LoL yapımcısı RIOT’un bile düzeltemediği bir açık. LoL BOT . Tek yapmanız gereken bu botu internetten araştırıp bulup bilgisayarınıza kurmak. Ardından yeni bir lol hesabı oluşturup botu çalıştırmak. LoL bot bilgisayarda siz kapatmadığınız sürece oyun oynayacaktır. Günde onlarca maç atan bot ile hesabınızı 30 level’a kasmak ise çocuk oyuncağı. Ardından bu hesapları gamermarkt.com gibi sitelerde satabilir paranızın keyfini sürebilirsiniz.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Sweatcoin ve Sweat Hero: Kripto Para Kazanmanın Eğlenceli Yolu

DİPNOT : Eğer belirli seviyede İngilizceniz varsa hesapları yabancı sitelerde satmayı deneyin. Türkiye’de 100 Lira olan bir hesabın değeri yabancı sitelerde 25€. Güncel kur ile 500 Lira.

Evet arkadaşlar yazım şimdilik bu kadar ilerde keşfettiğim yeni yöntemler olursa yazı güncellenecektir. Eğer çıktığınız yolda kararlı olursanız bu işlerden ciddi paralar kazanabileceğinizi bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bol kazançlar ..

Yorum yapın