Bebek Yelekleri Örgü Modelleri

Bebek Yelekleri Örgü Modelleri

Çeşit çeşit birbirinden güzel örgü bebek yelek modellerini sayfamızda inceleyebilirsiniz…

Evlenen çiftler anne ve baba olmak isterler ve bunun mutluluğunu yaşamak isteyen çiftler, kısa zaman içerisinde hazırlık yapmaya başlarlar. Çiftlerin alacağı eşyaların yanı sıra yakın çevrelerinde bulunan anneanne ve babaanneleri de ellerinden geliyorsa hemen örgü yapmaya başlarlar. Erkek bebekler için daha çok mavi rengini tercih eden nineler, kız bebekler için de öncelik pembe olmak üzere diğer renklerde de örgü örmeye başlarlar. Kız olsun erkek olsun günümüzde çocuklar için her renk kıyafetler örülmekte ve giydirilmektedir.

Yelek modelleri günümüzde oldukça çeşitlilik göstermektedir ve büyük küçük herkes tarafından kullanılmaktadır. Yaz mevsimi olsun kış mevsimi olsun kullanılan yemekler son derece rahat ve kullanışlıdır. Özellikle uykudan uyanan bebeğe üşümesin diye giydirilen yelekler sade ve şık durmaktadır. Ayrıca erkek çocukları için kot yelek modelleri de bulunmaktadır. Ya da kız bebekler için dantelden yapılan ince yeleklerde yaz döneminde rahatlıkla giydirilmektedir ve şıklığın yanında farklılık yaratması açısından ve rahatlığıyla herkese tavsiye edeceğimiz modellerdendir. Örülen yelekleri çeşitli düğmelerle süslediğiniz zaman son derece hoş ve dikkat çekici olmaktadır.

Çok çeşitli olan bebek yelek modelleri, kumaştan da yapılmaktadır. Örgüden yapılan modellerin yanı sıra kumaştan da yapılan bebek yelekleri beğenilerek giydirilmektedir. İki renkten de yapabileceğiniz bu modellerin arkasını farklı bir renkten, ön cephesini farklı bir renkten yapabilirsiniz. Kız bebekler için daha renkli modeller tercih edilirken, erkek bebekler için daha çok pastel tonlarda yelek modellerini tercih edebilirsiniz. Hiçbir zaman modası geçmeyen yelekler, özellikle bahar aylarında anneler tarafından bebeklerine giydirilmektedir. Her yıl yeni modeller çıkmaktadır ve hazır olarak alacağınız makine örgüsü yelek modelleri de bulunmaktadır. Ancak örgü yelekler daha beğenilerek giydirilmektedir. Bebeklerin cildini tahriş ettiği gerekçesiyle pek tercih edilmese de kullanılmaktadır.

Dikkatini Çekmedi mi ?  İğne Oyası Modeli Nedir?

Sitemizin resim galerisinden bebek yelekleri örgü modellerini inceleyebilirsiniz. En güzel kız ve erkek bebekler için örgü yelek modellerini kolaylıkla inceleyip yapabilirsiniz.

Yorum yapın