Yeni Doğan Bebek Patik Modelleri ve Yapılışı

Bebeğinizin zararsız ayakkabılarından, doğal ve kanıtlanmış etkin bir şekilde üretilmiş antiskid özelliğe sahip erken gelişim platformu patiklerine kadar – istediğiniz her tür patik için çok fazla seçenek vardır. Tam uyumlu tarz sahibi küçük patiklerini dolabınıza eklemeye başlayın. Güvenli mevsimsel çizmeler arasında arama yaptığınızda doğru seçimi bulmak çok kolay olacak!

Bebek Patiği Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Öncelikle, küçük ayakları kontrol ederseniz doğru seçim yapma olasılığınız daha fazla olacak. Hangi nasıl rahat olduğunu inceleyebilir ve ilk denemelerden önce ne istediğinize karar verebilirsiniz. Ayrıca hazırlıklı olun; bebeklerin ayakları her gün büyüyor, bu yüzden ayakkabı seçiminde gelecek dönemleri de göz önünde bulundurmanız gerekir. Umutsuz olmayın, çünkü her mevsim ve şartlar için ayakkabı sunan pek çok marka var.

Tarz Ve Kaliteyi Bulan Değerli Adımlar

Konforu öne almalısınız. Asla çizme ile oynayan atraktif butik mağazaların tadını çıkarmak istemedi More bebek patikleri taşıyan anne ve babalar daima kutudaki hafiflik ve konforyu deneyimi hizmetlerine koyarlar. Böylelikle bebekleri sarsmadan ayak ucu kısmını kavrayarak düşmesini önlerler.

Ucuz Fiyata Kaliteyi Bulun

Ucuz fiyata kaliteli ürünler keşfetmeniz mümkündür: muazzam araştırma yaparak webte veya mağazada uygun fiyatlı tercihler sunan ürünleri bulabilirsiniz. Çoğu anne ve baba uygun fiyatlara kaliteyi bulma isteğidir, fakat online alışveriş çok faydalıdır. Kısacası, bebeğiniz için güvenli ve rahat ayakkabılerden doğal ve kanıtlanmış etkili platform patiklerine kadar çok fazla seçenek vardır. Öncesinde ayaklarınızı incelemeyi ihmal etmeyin ve uygun fiyatlara kalite arayın. Böylelikle sağlıklı ve güvenli adımlarla çocuğunuzun tarzını tamamlamaya başlayın.

Yeni Doğan Bebek Patik Örnekleri

Yeni Doğan Bebek Patik Modelleri Yapılışı. Bebek bekleyen anneler ve büyük annelerin kışa hazırlık için yapabileceği yeni doğan bebek patik örnekleri paylaşıyoruz. Yeni doğan bebek patik örnekleri  arasında 1 saat içinde yapabileceğiniz bir modeli anlatacağız. Bebeği olanlara hediye edebileceğiniz ve kolayca yapılan şık patik, 11 cm olarak ölçülen patik yapımı için kolayca örülebilir. 43 ilmekle başlayacağınız taban kısmını 11 cm uzunluğunda örün. 20 ilmek haroşa örülür.

Daha sonra da 20 ilmekte bir arttırma yapılır. Arttırmayı sadece ön yüzde yapıyorsunuz. Başında ve sonunda arttırarak yaptığınız ilmekleri haroşa şeklinde örmeye devam ediyorsunuz. Böylece taban kısmı tamamlanmış oluyor. Sonra isterseniz başka renk iplikle devam ederek yine örüyorsunuz. Bu sefer 20 ilmekte 8 kere üç ilmek bir ilmekte toplanır. Haroşa devam eder.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Bebek Örgü Yelekleri

 

Patiğin Üst Kısmının Yapımı

Pratik bebek patiği yapımı için örgüye devam ederken 8 sıra örmekten sonra, ayağın gireceği kısmı yapıyoruz. Çok basit olan bu modeli internet videolarından bulabilirsiniz. Örgü konusundaki tecrübeniz ne kadar fazlaysa başarınız da o kadar yüksek olacaktır. Birçok patik modeli karışık geldiği için yapamayabilirsiniz. Ama deneye deneye öğrenebilirsiniz.

Bebek Patiği Ölçüsü

Bebek patiği yaparken ölçü almak önemlidir. Bazı patikler bebek 1-2 yaşına gelene kadar kullanılabilir. Bunun için bebeğin ayağının taban kısmının ölçüsü alınarak 1 2 cm büyük olacak şekilde örülmesi gerekir. Bebek için boğazlı patik modelleri ayağından düşmemesi açısından tercih edilmektedir.

Yorum yapın