Bebek Örgü Yelekleri

Bebek Örgü Yelekleri

Bebeklerimize özgü en güzel örgü yelek modelleri. Krem rengi, yeşil, sarı, gri ve diğer renklerdeki en güzel bebek yelek örnekleri…

Örgünün hayatımız içerisinde yerini doldurulamaz. Özellikle büyüklerimiz tarafından yapılan ve bir anne ve yakınları için hayatın en güzel dönemlerinden birisi olan bebeğin doğacak olmasını duyan yakınları hemen ellerine şişlerini alıp örgü örmeye başlarlar. Geçmişten günümüze kadar gelen bu süreçte büyüklerimiz tarafından yapılan ve hepimizin örgü kazak, tulum, yelek, hırka ve patiklerle büyüdüğünü de düşünecek olursak rengârenk ipliklerden yapılan ve birbirinden güzel düğmeleri ile de herkes tarafından beğenilen örgü modelleri ile sizleri buluşturacağız.

Bebekler için en çok kullanılan kıyafetin yelek olduğunu söyleyebiliriz. Uykudan uyanan bebeğe terlediği zaman hemen bir yelek giydiren büyüklerimiz için birbirinden tatlı ve sevimli yelek modelleri ile çocuklarınıza çok şık ve tatlı yelekleri giydireceksiniz. Bebekleriniz için kullanacağınız parçalar arasından sayılan süveter ve yelek modellerinde daha çok kız çocukları için pembe, erkek çocukları içinse mavi rengin artık dışına taştığımızı söyleyebiliriz. Artık kız ya da erkek diye bir ayrım bulunmamakla birlikte daha çok açık tonların ve sade renklerin bebekler için örgü yeleklerde kullanıldığını söyleyebiliriz. Bebek daha doğmadan farklı renklerde yünlerle yapılan yelek modelleri bebeklere üşümesin diye giydirmiş olduğumuz cicili bicili yeleklerde artık renk ayrımı yapılmamaktadır.

Bebek örgü yeleklerde daha çok krem rengi, yeşil, sarı, gri ya da beyaz gibi renkler kız ya da erkek çocukları için tercih edilmektedir. Aynı zamanda farklı desenlerde yapılan en güzel bebek örgü yelek modelleri ile karşınızdayız. En yeni bebek örgü yeleklerini sitemizin resim galerisinden inceleyebilirsiniz. Modaya uygun olan ve son derece beğeneceğiniz, motif işlemeli olan bebek örgü yelekleri ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

Dikkatini Çekmedi mi ?  İğne Oyası Modeli Nedir?

Yorum yapın