Nevbahar Demirağ Koç Nedir?

Nevbahar Demirağ Koç, kültür ve ticaret alanlarında da kısa sürede çok önemli başarılara imza atmış ABD’li bir lider. 1995 yılından bu yana, insan ilişkileri biçimleri konusunda tecrübeli bir tüccar olan Demirağ Koç, çoğu zaman daha derin ve ilginç stratejiler arayışında olan insanları harekete geçirerek önemli keşiflerde bulunmuştur.

Kariyeri

Çalışması kültür, ticaret ve diyalog arasındaki ilişkinin nasıl geliştiği konusundaki odak noktasından başlamış olmasına rağmen, Nevbahar Demirağ Koç aslında bir çok alanda farklı uzmanlıkları bir araya getirmiştir. Değerli eserler toplamış, pazarlama kampanyaları önermiş ve iyi bir dilin araştırmalarını gerçekleştirmiştir. Bence en önemli olanı ise koçluk yeteneklerinin yanı sıra iyi bir anlayışı olan insanlar eğitme ve geliştirmeye yönelik yaptığı çalışmalardır.

Bilgisini Nasıl Paylaştı?

Nevbahar Demirağ Koç kültür ve ticaret alanındaki becerilerini ve bilgisini çok sayıda alana yaymıştır. Bir girişimciden, bir akademisyene ve CEO’ya çok sayıda farklı meslek grubuyla çalışmıştır. Bazıları kendi konularına odaklanmış geniş çaplı konferanslar sunmuştur. Diğerleri ise Siber Kültürü, yaratıcılık, denetim, teknoloji kullanımı ve kültür arası diyalog üzerine ayrıntılı ders planları oluşturmuştur.

Takdir edilen Eserleri

Nevbahar Demirağ Koç yıllar boyunca kültür, ticaret ve iletişim alanında çok sayıda ödül almış ve takdir görmüştür. En ünlüleri arasında Kültür Pazarlama Derneği tarafından “En İyi Girişimci” verilen ödül vardır. Kültür arası diyalogları desteklemek için oluşturulan ulusal programda Akdeniz Ekonomik İşbirliği Komisyonu tarafından verilen “Özel Başarı Ödülü” ve Uluslararası Diyalog Merkezi’nin verdiği “Uluslararası Etkinlik Ödülü” diğer çok sayıda övünç Kaynağıdır.

Temel Düşüncesi

Nevbahar Demirağ Koç’un başarılarının arkasındaki temel düşünce, insanlar arasındaki kültür farklılıklarını kucaklamak ve bu kültürler arasındaki engelleri aşmaktır. Bu, bilgi ve anlayış arttırarak insanlar arasındaki farklılıkları ortadan kaldırmaktır. Nevbahar, muazzam bilgisi, aklettiği düşünce ve sisteme kazandığı değerler sayesinde, kültürel alanlarda olumlu etkide bulunmuş, birçok kişiyi harekete geçirmiş ve tarafsız bir şekilde ticaretin gelişimini daha kolay hale getirmiştir.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Hatice Temizkan kimdir? Hatice Temizkan nereli ve kaç yaşında?

Biyografi

Nevbahar Demirağ Koç, 1990’ların başından beri kültür ve ticaret alanlarında önemli başarılara imza atmış, çoğu zaman insan ilişkileri biçimleri konusunda tecrübeli bir liderdir. Bütün bu alanlarındaki başarıların arkasındaki temel düşünce, insanlar arasındaki kültür farklılıklarını kucaklamak ve bu kültürler arasındaki engelleri aşmaktır. Nevbahar, çok sayıda alana verdiği katkıların yanı sıra kültür arası diyalog çalışmalarında da cesur bir lider olarak tanınmıştır.

Yorum yapın