Wifi Şifre Kırma Programı %100 Kesin Çözüm

Sık sık WiFi şifrelerini kırmak için bir programın hangi seçeneklerin 100 doğru sonuç verdiği sorulur. WiFi şifrenizi bilmiyorsanız ve interneti kullanmak istiyorsanız şifreyi ifşa edip çeşitli programlar aracılığıyla kullanabilirsiniz. Bu noktada çok sayıda program seçeneğiniz vardır. Ancak, tüm WiFi şifre kırma programları doğru ve verimli çalışmaz. İşte bu noktada en etkili ve doğru wifi şifre kırma programlarının detayları burada.

  • Android telefonlarda kullanabileceğini kesin sonuç veren wifi şifre kırma programı Reaver olarak biliniyor.
  • RfA adıyla da sıkça anılan bu program bir tür şifre kırıcı hacker programı olarak hizmet veriyor.
  • Programı Google Play Store üzerinden telefonunuza indirerek istediğiniz zaman aktif ya da pasif hale getirebilirsiniz.
  • Aktif olduğu zamanlarda telefonunuzun algıladığı tüm WPA/WPA 2 şifreleme sistemlerini kolayca çözer. Böylece dilediğiniz wifi ağının şifresini kırabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Çok sayıda program analizine göre Reaver, kullanıcı deneyimi ve sonuçlarına göre en iyi WiFi şifre kırıcıdır. Bu programı Android telefonunuza indirerek istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Telefondan Wifi Şifresi Kırma, Android ve IOS Telefondan Wifi Şifresi Kırma Programı

Telefonunuzdan WiFi şifre kırma işlemi eskisi kadar zor değil. Özel olarak tasarlanmış program ve yazılımlar ile cep telefonunuzda tespit edilen WiFi şifrelerini kolayca kırabilirsiniz. Android ve iOS işletim sistemli tüm telefonlarda bulunan çeşitli programları kullanarak WiFi şifrelerini kırabilir ve bedava interneti kullanabilirsiniz. Herhangi bir program veya yazılım kullanmadan WiFi şifrelerini telefondan kırmak istiyorsanız şu adımları izleyin:

  • Öncelikle telefonunuzun ayarlar sayfasına erişim sağlayın.
  • Ayarlar kısmında yer alan kablosuz ağlar kısmına tıklayın.
  • Ardından açılan ekranda yer alan wi-fi ayarlar sekmesine tıklayarak devam edin.
  • Açılan ekranın sağ üst köşesinde yer alan üç nokta simgesine dokunarak devam edin.
  • Daha sonra açılan ekranda yer alan ayarlar kısmına dokunarak devam edin.
  • Sonraki adımda açılan ekranda göreceğiniz WPS Push Düğmesi kısmına dokunarak devam edin.
  • Bu adımlardan sonra telefonunuz otomatik olarak modeme bağlanır ve ekranda wifi şifresi gösterilir.
Dikkatini Çekmedi mi ?  Trendyol Cumhuriyet Bayramı hediyesi gerçek mi? Trendyol Cumhuriyet Bayramı hediyesi var mı?

Bu adımları izleyerek WiFi şifrenizi cep telefonunuzdan kolayca bulabilirsiniz. Öte yandan etkili bir program ile istediğiniz WiFi şifresini çözmek/kırmak istiyorsanız, Reaver programını telefonunuza indirip kullanabilirsiniz. Reaver programı, Android telefonunuzda istediğiniz Wi-Fi şifresini kırmanıza ve oturum açmanıza yardımcı olabilecek ve doğru sonuçlar veren programlardan biridir.

Bilinmeyen Wifi Şifresi Nasıl Kırılır

Sıklıkla bilinmeyen WiFi şifrelerinin nasıl kırılacağı sorulur ama asıl soru hangi uygulamanın doğru sonuç vereceğidir. Akıllı telefonunuz yakın çevrenizdeki tüm WLAN ağlarını tanır. Ancak bu ağlara bağlanmak ve interneti kullanmak için, sağlanan WiFi ağlarının şifrelerini bilmeniz gerekir. Parolayı bilmiyorsanız, WiFi ağına bağlanamazsınız. Ancak bazı özel programlarla bilinmeyen WiFi şifreleri kolayca öğrenilip hemen kullanılabiliyor. Reaver uygulaması bu konuda en popüler uygulamadır. Reaver uygulamasını kullanarak şifreyi aşağıdaki gibi kırabilirsiniz.

  • Reaver uygulamasını telefonunuza indirerek kurulum adımlarını takip edin.
  • Ardından ise Bcmon uygulamasını da telefonunuza indirin.
  • Bcmon uygulamasının da kurulum adımlarını takip ederek kurun. Bcmon uygulamasını kurduktan sonra birkaç saniye açık bir şekilde bekleyin.
  • Daha sonra ise ES Dosya Yöneticisini açarak bcmon apk formatını bularak devam edin.
  • Son adımda ise bulduğunuz kısma basılı tutarak seçin. Çıkardığınız bu dosyayı /Data/data/com.bcmon.bcmon/file klasörünün içerisinde kopyalayarak devam edin.
  • Ardından telefonunuz istediğiniz wifi ağına kolayca bağlanarak şifreyi de gösterecektir.

Komşu Wifi Kırma, Komşudan Habersizce Wi-fi Şifresini Öğren

Komşu WLAN’lardan bilgisayar korsanlığı işlemleri genellikle dikkate alınır. Komşunuzun WiFi ağını kullanmak için şifreyi bilmelisiniz. Şifrenizi normal yollarla alamıyorsanız, şifrenizi kolayca öğrenmenin çeşitli yolları vardır. Komşunuzun veya başka bir WiFi ağının şifresini kırmak istiyorsanız Reaver uygulamasını telefonunuza indirip kullanabilirsiniz.

Reaver uygulaması en güçlü şifreleri bile kırabilen özel bir programdır. Hızlı bir şekilde telefonunuza indirmek için kurulum talimatlarını takip edin. Kurulum prosedüründen sonra programı çalışır durumda bıraktığınızdan emin olun. Program cihazınıza kurulurken size ihtiyacınız olan WiFi ağının şifresini gösterecek ve kolayca bağlanabileceksiniz. Burada dikkat edilmesi gereken tek şey programın aktif ve çalışır durumda olduğundan emin olmaktır. Çünkü programlı olarak devre dışı bırakma seçeneği var. Ayrıca, uygulamayı istediğiniz zaman devre dışı bırakabilirsiniz.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Arsenal - West Ham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Arsenal - West Ham maçı kaç kaç, maç skoru!

İnternet Wifi şifresini kırmak mümkün mü?

  • Şifresini kırmak istediğiniz Wi-Fi modem güvenlik sistemi WPA2 değil ise şifreyi kırmanız yalnızca 2 saatinizi alacaktır.

Yorum yapın

en iyi