Telegram Hesabı Nasıl Silinir ?

Bir anlık mesajlaşma uygulaması olan Telegram, Whatsapp kadar geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmadı ancak halen kullanılıyor. Telegram’ı telefonunuza indirdikten sonra uygulamayı seyrek kullanmaktan dolayı sıkılıyorsanız uygulamayı telefonunuzdan kaldırmanız tavsiye edilir. Dolayısıyla Telegram hesap silme internet üzerinde en çok araştırılan konulardan biridir. Sizler için telegram hesabı nasıl silinir ? Andorid ve İphone İşte detaylar..

Telegram Hesap Silme Linki

Whatsapp uygulaması gibi anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram, çeşitli özellikleri ile ön plana çıkan uygulamalardan biridir. Ancak tıpkı Whatsapp uygulamasında olduğu gibi Telegram uygulaması da uygulama ayarlarından kaldırılamaz. Hesabınızı silmek istiyorsanız, Telegram hesabınızı silmek için bağlantı adresinize ihtiyacımız var. Kullanıcılar, hesaplamaları çeşitli sosyal medya hesaplarındaki bağlantılar aracılığıyla silebilir. İşte kullanılacak silme bağlantısı.

  • Hesap silme linkine tıkladığınızda Telegrama ait bir sayfaya erişim sağlanacaktır.
    Karşınıza açılan pencerede telefon numaranız talep edilecektir.
    Telefonunuza gelen kodu girdikten sonra hesap silinir.
    Hesabınız kapalı iken mesajlar, gruplar ve kişiler kesin olarak kaldırılmaktadır.

Telegram Hesap Sildikten Sonra Tekrar Açılır mı?

Hesabımı sildikten sonra Telegram tekrar açılır mı bu soru en sık sorulan sorulardan biridir. Bir Telegram oturumunu silmek için iki yöntem kullanılır. Bunlardan ilki uygulama gereğidir. Uygulama silme zamanlanmıştır. Belirtilen süre içinde talep gönderilmezse veya hesap üzerinde herhangi bir işlem yapılmaz ise kullanıcı hesabı silinir. Hesabınızı bu şekilde silerseniz kurtarılamaz.

Hesabınızı yeniden oluşturmanız gerekecek. İkinci bir seçenek, uygulamayı Telegram uygulamasına olan bağlantıdan kaldırmaktır. Linke tıkladıktan sonra sizden telefon numaranız istenecektir. Bir kod alacaksınız, kodu girin ve hesabınız silinecektir. Kalıcı olarak silinen hesaplar için veriler kurtarılamaz. Ancak, hesabınızı yeniden etkinleştirmeniz gerekecek.

Telegram Silinen Hesabı Geri Alma

Telegram’da en çok araştırılan konu silinen Telegram hesaplarının kurtarılması konusudur. Telegram hesabınızı sildikten sonra programı yeniden yüklemeniz gerekecektir. Menüden ikamet ettiğiniz ülkeyi seçmelisiniz. Ardından cep telefonu numaranızı kontrol edin ve uygun alana girin. Hesabınızı doğrulamak üzere telefonunuza bir kod almak için düğmeyi tıklayın. Bir kod almazsanız, telefonla ilerlemeniz veya bir doğrulama yöntemi kullanmanız gerekir. Bu işlemden sonra tek yapmanız gereken profil bilgilerinizi girmek. İleri butonuna tıklayarak Telegram hesabınızı tekrar kullanabilirsiniz.

Yorum yapın

en iyi