starbucks bedava kahve alma

Vatandaşlar, dünyanın en büyük kahve zincirlerinden biri olan Starbucks’ta bedava kahve almanın yollarını arıyor. Starbucks kahvesinin art arda arttığı haberlerinin ardından ürüne zam yapan Türkiye Müdürlüğü yeni kahve fiyatını açıkladı. Kahve fiyatları artmaya devam ederken vatandaşlar nasıl bedava kahve alabileceklerini merak etmeye başladı. Buna karşılık, ayrıntılar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Starbucks uygulama derecelendirme sistemi, uygulama sahiplerinden her kahve satın alımı için ekstra puan alır. Starbucks’ta bedava kahve kazanmak için bu şekilde puan topluyorsunuz. Barajı geçtikten sonra biriken puanlar, uygulama sahibinin ihtiyacı kadar kahve içebilmesini sağlıyor. Ödeme yöntemi olarak kullanıcılar QR kod sistemini kullanır.

Dünyaca ünlü kahve zinciri olarak bilinen Starbucks, geliştirdiği bu sistemleri sadakat programını genişletmek için kullanıyor. Türkiye’de 16-24 yaş arası gençler tarafından yaygın olarak kullanılan uygulama, kahve satın almak için uygulamadan kahve satın almanızı gerektiriyor. Bu indirimlerin normal kahve için de geçerli olduğu haberdeki yerini koruyor.

Starbucks uygulamasında bu sistemin oluşturulmasının temel sebebi müşteri sadakatini arttırmaktır. İnsanlar burada bedava kahve kazanmak için puan için yarışıyor. Bu, daha fazla kahve satın aldığınız ve kendinizi 15 ücretsiz kahve vermeye zorladığınız anlamına gelir. Kampanyada bir ürün alsanız bile size bir kahve bedava verme ihtimalleri var. Şirket, her zaman Starbucks kahvesini tercih eden ve her zaman ikram kahve kodları gönderebilen insanları da unutmadı. Nadiren kahve içenler için bir uygulama içi puan sistemi var. Örneğin; 4 fincan kahve alana 5. fincan bedava. Starbucks bedava kahve içmek için markanın resmi uygulamasını indirip kullanmanız yeterli.

Starbucks ücretsiz kahve nasıl alınır?

Starbucks’a giden müşteriler kasada Starbucks mobil uygulamasını kullanarak ödeme yaparlar. Vatandaşlar uygulama üzerinden ödeme yapan kişileri görüyor ancak bu uygulamanın neden kullanıldığına dair çoğu detay ortaya çıkmaya başlıyor. Bu nedenle, Starbucks mobil uygulaması ile ödeme yapan kullanıcılar, verilen her 15 sipariş için 1 ücretsiz içecek almaya hak kazanır. Genişleyen özellikler ve promosyonlar Starbucks, mobil uygulamayı indirip Starbucks Kart özelliğini etkinleştiren kullanıcılara, ilk 50 TL’lik çevrimiçi bakiyelerini kartına eklediklerinde bir fincan kahve bedava sunuyor. Ödeme yapıldıktan sonra küçük bir ücretsiz kahve mevcuttur. Üstelik Starbucks kartınıza 50 TL yükleme yapın, bu krediyi mağazalarda kullanabilirsiniz.

Yorum yapın

en iyi