Sil Süpür Neden Yok? Sil Süpür Neden Açılmıyor? 🗿

Türk Telekom Sil Süpür neden açılmıyor garanti çözüm üreteceğiz.. Ayrıca bazı yorumlar da aldık.  Sil süpür uygulaması neden açılmıyor veya Sil süpür nasıl çalışır? Sil Süpür uygulaması neden açılmıyor hatalar çıkıyor. Bu yazıda Türk Telekom hataları,, Sil Süpür neden çalışmıyor, Neden açılmıyor gibi soruları derledik İşte detaylar..

Türk Telekom Sil Süpür için bir sebep yok. Bu sorunun ortaya çıkmasının birden çok nedeni olabilir. Sil Süpürme neden süpürme hakkı vermiyor Cevap çok basit. Türk Telekom’a yeni geçiş yaptıysanız bu hak hemen tanımlanmaz. Yaklaşık bir ay sonra bu yetki hatta tanımlanacak ve süpürme ve süpürme eylemlerini kullanabileceksiniz.

Türk Telekom Sil Süpür Yapamıyorum

Türk Telekom Sil Süpür Çıkmıyor Hatası ve Çözümü

Türk Telekom GSM operatörüne numarasını yeni taşıyanlarda bazen sil süpür hediyesi çıkmayabiliyor. Bizlerinde başına böyle bir sorun geldi ve çözümünü bulduk.

Hediyenin size de çıkması için Evet yazarak 5008 numarasına SMS göndermeniz gerekiyor.

Mesajı gönderdikten 10 dakika sonra uygulamayı kontrol ederseniz sağ üstte hediye paketinin üstünde bildirim olduğunu görürsünüz. Bu işlemler sonucunda Sil süpür aktif olacaktır.

Türk Telekom Sil Süpür Çıkmıyor Hatası

Hata hala devam ediyorsa 444 1 444 müşteri hizmetlerini arayıp şikayetinizi belirtin. Bizler aradığımızda işlem yapıldığını ve kısa bir süre sonra aktif hale geleceği hakkında bilgi aktarıldı.

Sil Süpür Neden Yok? Sil Süpür Neden Açılmıyor?

Soruların yanıtlarını verdik, Benim tavsiyem uygulamayı kaldırın ve tekrar yükleyin Sil süpür uygulaması daha verimli çalışacaktır.. Sağlıcakla kalın.

Dikkatini Çekmedi mi ?  ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23 Ocak 2024 Antalya su kesintisi listesi!

Yorum yapın

en iyi