Sevinç Gümüş kimdir, nereli, kaç yaşında? İYİ Parti’den ihraç edilen Sevinç Gümüş kimdir, ne iş yapar, görevi ne, neden ihraç edildi?

Son dakika haberlerine göre, Meral Akşener’in liderliğindeki İYİ Parti içerisinde 6 isim ihraç istemiyle disipline sevk edilmiştir. Bu süreçte, Sevinç Gümüş de isimler arasında yer alması nedeniyle yoğun şekilde merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Peki, Sevinç Gümüş kimdir, nereli, kaç yaşında? İYİ Parti’den ihraç edilen Sevinç Gümüş kimdir, ne iş yapar, görevi ne, neden ihraç edildi? İYİ Parti ihraç haberleri son dakika!

SEVİNÇ GÜMÜŞ KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Sevinç Gümüş’ün 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem milletvekili adayı olduğu belirtilmektedir. Ancak, sonrasında İYİ Parti’ye katıldığı ve İYİ Parti’de de genel başkan imzasıyla kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildiği aktarılmaktadır. İhraç süreci ve nedenleri hakkında resmi açıklamalar henüz yapılmamıştır

SEVİNÇ GÜMÜŞ İYİ PARTİ’DEN NEDEN İHRAÇ EDİLDİ?

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Merkez Disiplin Kurulu eski başkanı Ethem Baykal ve Kurucular Kurulu üyeleri Sevinç Gümüş, Tamer Kayaalp, Musa Ertugan, Günay Kodaz ve İsmet Koçak’ın genel başkan imzasıyla kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildiği bilgisiyle ilgili güncel gelişmeler doğrultusunda kamuoyu tarafından takip edilmektedir. İhraç süreci ve nedenleri hakkında resmi açıklamalar henüz yapılmamış olup, konuyla ilgili ilerleyen dönemlerde daha detaylı bilgilere ulaşmak mümkün olabilir.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Sonat Bağcan Kimdir? Sonat Bağcan Nereli Ve Kaç Yaşında?

Yorum yapın

en iyi