KAPADOKYA AT TURU FİYATLARI NELERDİR?

Kapadokya at turu, yapmak için Türkiye’de en güzel ve en ideal yer  şüphesiz Kapadokya’dır. Tarihte güzel atlar ülkesi olarak da adlandırılan Kapadokya, geziye gelen misafirlerine muhteşem manzaralar eşliğinde ata binme imkanı sunmaktadır. Kapadokya’yı gezmeye gelenlerin en gözde aktivitelerinden biri olan Kapadokya at turları fiyatları ise, 2 saatlik tur fiyatı için 350 TL, 1 saatlik at turu ise, 200 TL’dir. Özellikle de özel günlerinizde rezervasyon yaptırarak gününüzü daha da anlamlandırılabilirsiniz.

KAPODOKYA AT TURU FİYATLARI NELERDİR?

Kapadokya At Turu

Kapadokya kendine özgü at turları sayesinde Türkiye’de binicilik alanındaki en özel bölgelerden biri unvanına sahiptir. Turda binilen atların hepsi güvenliğiniz için özel bir eğitimden geçerek turlara hazırlanmaktadır. At turlarımız o kadar seviliyor ki genelde 2 saat olan turlarımız tercih ediliyor. 2 saatlik at turlarımızın en popüler olanı ise, sunset dediğimiz yani gün batımı ata binme turları oldukça rağbet gören bir turumuzdur. Ayrıca at turları çocukların da çok sevdiği ve yapmaktan keyif aldıkları bir aktivitedir. Ancak küçük çocuklar tek başlarına güvenlik açısından binmelerine izin verilmemektedir. Ancak yanlarında biri ile yada profesyonel tur  ekibinden biri ile bilmelerine izin verilmektedir.

İnternet üzerinden bir sürü yalan fiyatlar kol gezmektedir Bundan dolayı en iyi bilgi için bizimle iletişime geçiniz. Ayrıca erken rezervasyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. Siz de Kapadokya at turu  yapmak istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilir veya WhatsApp üzerinden rezervasyon oluşturabilirsiniz.

Dikkatini Çekmedi mi ?  5 Ocak 2024 Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek?

Yorum yapın

en iyi