Kapadokya Yeşil Tur

Kapadokya yeşil tur, güzergahı popüler yerleri ve popüler aktiviteler kapsamında yapılan turlardır. Popüler gezi turlarından biri olan yeşil tur gezisi genelde sabah saat 9.30 arasında başlamaktadır. Konaklamış olduğunuz otelinizden araç ile alınarak profesyonel bir tur rehberi tarafından Kapadokya’nın kuzeyinde bulunan yaklaşık 9 saat süren bir gezi turuna katılma şansını erişebilirsiniz. Kapadokya yeşil tur, güzergahları aşağıda belirtmiş olduğumuz popüler yerleri ve aktiviteleri kapsamaktadır. Ancak bazı turlarda bu yerler değişik gösterebilir ama genelde Kapadokya’da yeşil tur kapsamında en çok tercih edilen mekanlar buralardır.

Kapadokya Yeşil Tur
Kapadokya Yeşil Tur

Kapadokya Yeşil Tur Güzergahları;

  • Güvercinlik vadisi
  • Göreme Panorama
  • Esentepe seyir terasları
  • Derinkuyu yeraltı şehirleri
  • Uçhisar kalesi
  • Belisırma köyü
  • Ihlara vadisi
  • Selime manastırı

gibi popüler yerleri gezerek bütün Kapadokya’yı öğrenmiş ve keşfetmiş olacağız.  Kapadokya’ya gelenler birçok aktivite den yararlanarak bu güzel ve muhteşem şehri tanıyarak kendilerine iyi bir tatil imkanı sunmaktadırlar. Yeşil tur kapsamında yapılan turlar genel olarak Kapadokya’nın güney ve batı bölgelerinde yer almakta olan popüler mekanlar, yeraltı şehirleri, Ihlara vadisi, açık hava müzeleri gibi birçok tarihi ve kültürel mekanları ve yapıları bu turda görülecek ve gezilecek yerler arasındadır. Bu turlar profesyonel bir gezi rehberleri ve profesyonel şoförler tarafından sizlere hizmet verilmektedir.

Kapadokya tarihi açıdan ve birçok güzelliğe ev sahipliği yaparak bizler için güzel deneyimler kazanabileceğimiz ve güzel anılar biriktirebileceğimiz eşsiz bir şehirdir. Sizlerde Kapadokya yeşil tur kapsamında Kapadokya’yı gezmeyi ve tanımayı istiyorsanız bizlerle WhatsApp, web sitesi ya da irtibat numarası üzerinden iletişime geçebilir ve daha detaylı bilgi alabilir sonrasında turlara katılmak için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Dikkatini Çekmedi mi ?  2024 DGS NE ZAMAN? DGS başvuruları hangi tarihte?

Yorum yapın

en iyi