Instagram beğeni sayısı gizleme nasıl yapılır?

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, günümüzde milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. Platform, kısa ve uzun videolar, canlı yayınlar ve fotoğraflar dahil olmak üzere hikayeleri paylaşmanıza ve diğer kullanıcıların içeriğinizi beğenmesine ve yorum yapmasına olanak tanır. Kullanıcı sayısı her geçen gün artan Instagram, hızla büyümeye devam ediyor ve sürekli olarak yeni özellikler ekliyor. Instagram, sunduğu özellikler sayesinde kullanıcı beğenilerini kolayca elde etmeye çalışır. Bu özelliklerden biri de beğeni sayısını diğer kullanıcılardan gizlemektir. Sadece paylaşılan bir fotoğrafın beğeni sayısını görmek istiyorsanız, bunu birkaç ince ayar ile yapabilirsiniz. Bu yazımızda Instagram beğeni sayısı nasıl gizlenir detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştık.

Instagram Beğenisi Nedir?

Bir sosyal ağ platformu olarak Instagram, her türlü içeriği barındıran bir etkileşim aracı olarak görülebilir. Sosyal bir platform olarak, kullanıcıların en temel özellikleri kullanarak birbirleriyle iletişim halinde olmalarını sağlar: yorumlar ve beğeniler. Kullanıcılara, beğendikleri kişileri ve beğendikleri gönderileri gerçekten beğendiklerini bildirmek için bir “Beğen” düğmesi vardır. Bu butona basılırsa, kullanıcı gönderdiğiniz gönderiyi beğenmiş demektir.

Instagram Gönderiye Beğeniler Nasıl Yapılır?

Bir Instagram gönderisini “beğenmek” sorun değil. Ana sayfadan veya Keşfet alanından gönderileri beğenebilirsiniz. Bir gönderiyi beğenmek için, beğenmek istediğiniz gönderiye çift tıklayın veya her gönderinin sol alt kısmındaki kalp simgesine bir kez tıklayın. Sol alttaki kalp kırmızıysa bu gönderiyi beğenmişsiniz demektir.

Instagramda Beğeni Sayısı Nasıl Gizlenir?

Instagram beğeni sayısını gizlemek oldukça basit bir işlemdir. Apple ve Android cihazlar için izlemeniz gereken yol aynıdır. Beğeni sayısını gizlemek için izlemeniz gereken yöntemden bahsedelim.

  • Iphone ve Android cihazınızdan instagram uygulamanızı açınız.
  • Beğeni sayısını gizlemek istediğiniz gönderiyi bulunuz.
  • Gönderiyi bulduktan sonra gönderinizin hemen sağ üstündeki üç nokta işaretine tıklayınız.
  • Karşınıza çıkan seçeneklerden beğenme sayısını gizle seçeneğini seçiniz.
Dikkatini Çekmedi mi ?  Bu hafta halka arz var mı? Bugün yeni halka arz olacak firmalar var mı? 2-6 Ekim ayı halka arzları!

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra, daha önce paylaşılan gönderilerin beğeni sayısını gizleyebilir ve beğeni sayınızı ekstra özel hale getirebilirsiniz. Diğer kullanıcılar beğeni sayınızı göremez.

Peki paylaşmak istediğiniz gönderilerin beğeni sayısını nasıl gizleyebilirsiniz?

Instagramda Yeni Paylaşılan Gönderilerin Beğenilerini Gizleme Nasıl Yapılır?

Instagram’da yeni bir gönderi paylaşırken, beğenileri daha sonra gönderide gizlemek yerine, beğenileri hemen özel olarak paylaşabilirsiniz. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:

  • Instagrama iphone veya android cihazınızdan giriş yapınız.
  • ana sayfanızın sol üst kısmında kalp logosunun sol yanında bulunan kutu içindeki artı işaretine tıklayınız.
  • Karşınıza çıkan dört seçenekten en üstte bulunan gönderi yazan kısma tıklayınız.
  • Paylaşmak istediğiniz gönderiyi seçiniz ve sol üst kısımda bulunan mavi ok işaretine basınız.
  • karşınıza çıkan sayfadan alt kısımdan efekt ekleyebilirsiniz eğer efekt eklemek istemiyorsanız yine sol üstte bulunan mavi ok işaretine tıklayınız.
  • Karşınıza gelen sayfada gelişmiş ayarlar kısmına giriş yapınız.
  • en üstte bulunan Bu Gönderideki Beğenme ve Görüntülenme Sayılarını Gizle seçeneğine basınız.

Yukarıdaki adımları izledikten sonra ayarlar gizlenecektir. Bilmeniz gereken başka bir şey de görüntüleme sayısını gizlemektir. Sizler için instagram beğeni sayısı gizleme nasıl yapılır kaleme aldık..

Yorum yapın

en iyi