Hüseyin Hakkı Kahveci kimdir? Hüseyin Hakkı Kahveci kaç yaşında, nereli, mesleği ne? – HY Gazete, Haymana Gazetesi

Yazar Hüseyin Hakkı Kahveci vatandaşlar tarafından merak edilen isimler arasında yerini aldı. Peki, Hüseyin Hakkı Kahveci kimdir? Hüseyin Hakkı Kahveci kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Detaylar haberde.

HÜSEYİN HAKKI KAHVECİ KİMDİR?

Hüseyin Hakkı Kahveci, bağımsız gazeteci, yazardır.

Doğum ve Aile: 1972 doğumlu gazeteci ve yazar Hüseyin Hakkı Kahveci, İstanbul Bakırköy’de memur bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi.

Eğitim Yılları: İlköğretim, ortaokul ve lise eğitimini Ankara’da tamamladıktan sonra, Pakistan Karaçi Üniversitesi’nde burslu olarak tıp eğitimi aldı.

Yurtdışı Eğitim: 1996 yılında Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde işletme eğitimi aldı ve ardından master yapma fırsatı buldu.

Doktora Çalışmaları: Günümüzde ise stratejik ve uluslararası ilişkiler konularında doktora çalışmalarını sürdürmektedir.
Kariyeri ve İş Hayatı

Çeşitli Pozisyonlar: Eğitim hayatından itibaren Karaduman Dış Ticaret A.Ş., Diana Tatil Köyü, Far Travel Rustikal Travel, The Exquisite Group, Belant Deluxe Hotel, Anatolia Beach Hotel Kemer, Özkaymak Holding Alaaddin Otel, Jasmine Group Antemis Otel gibi işletmelerde genel müdür yardımcısı ve genel müdür gibi çeşitli pozisyonlarda çalıştı.
Ödüller ve Başarılar: 2013 yılında Turizm Endüstrisi Profesyonel Yönetici Ödülü ve Yurtdışı Yatedo Top 100 Profesyonel Ödülleri gibi prestijli ödülleri kazandı. Ayrıca Tüketici Akademisi Ödülü ve Yılın TV Turizm Programı Ödülleri gibi başarılar elde etti.

Gazetecilik ve Yazarlık Kariyeri

Köşe Yazarlığı: İş hayatı boyunca köşe yazarlığı da yapmış, gazetecilik alanında K2 Medya Grubu’nda politik strateji ve ekonomi üzerine köşe yazarlığı yapmış ve ayrıca parlamento haber ve habercilerkahvesi isimli web sitelerinin genel yayın yönetmenliğini üstlenmiştir.
Kitaplar: Hüseyin Hakkı Kahveci, “Yeşil Hücreler,” “Yüzyılın Hilesi: Sandıktaki Hülle,” “Rabıta: Uğur Mumcu’dan Sonra,” “Atatürk’ün Yasaklanan Kitabı,” “Yahuda – Atatürk ve Cumhuriyete Kuşatma” gibi kitapları da yazmıştır.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Ateş Kuşları Hacı Amca Kimdir? Ateş Kuşları Hacı Amca Nereli Ve Kaç Yaşında?

İngilizce dili çok iyi derecede bilen Kahveci, ayrıca Azeri Türkçesi, Urduca, Rusça ve Arapça dillerini orta derecede bilmektedir.
Medya ve Analiz Çalışmaları

YouTube Programları: Günümüzde YouTube üzerinden “Atam TV” ve “Ufuk Ötesi” programlarını hazırlayıp sunmakta ve aynı zamanda birçok ulusal televizyon kanalında analizleri ile sık sık gündeme gelmektedir.

Bağımsız Gazetecilik: Hüseyin Hakkı Kahveci, gazeteci, yazar ve stratejist olarak bağımsız gazetecilik alanında faaliyet göstermektedir.
Bu alt başlıklar, metni daha kolay okunur ve anlaşılır hale getirmek için eklenmiştir.

Yorum yapın

en iyi