Hayatımın Neşesi 10. Bölüm İzle Full TRT1 Hayatımın Neşesi onuncu bölüm tek parça izle

TRT1’in yeni dizisi Hayatımın Neşesi’nin 10. bölümü 8 Eylül günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde yeni dizi Hayatımın Neşesi’in onsuncu bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz… Hayatımın Neşesi dizisi konusu ve oyuncuların isimleri merak ediliyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çeken Hayatımın Neşesi dizisi araştırılıyor… İşte TRT 1 Hayatımın Neşesi 10. bölüm izle dizi izle linki.

HAYATIMIN NEŞESİ 9. BÖLÜMDE NE OLDU?

Beklenmedik olayların yarattığı panik rüzgarıyla Şile’ye savrulan aile, bu defa da Emre için büyük bir endişeye kapılır. İstanbul’a hızla dönerlerken Neşe zihninde korku dolu hikayelerin pençesindedir. Evde buldukları Emre’yle yaşadıkları sevinç kısa sürer; çünkü Emre bu ihmalin hesabını sormaya kararlıdır. Serdar ve Aylin, aşk rüzgarlarıyla yeniden bir araya gelirken, Serdar’ın hayali olan kafe için hazırlıklar başlar.

Ancak bu barış havası, Mustafa’nın eski dostunun beklenmedik ziyaretiyle biraz bulanıklaşır. Neşe, Mustafa’yı liseden hatırladığı o sıcak pilav günü anılarıyla yeniden buluşturmayı planlarken, evde bir yandan da Saliha Hanım’ın yeni ve sıkı sağlık rejimiyle baş etmeye çalışmaktadırlar. Acaba bu sağlık çılgınlığı aileyi bir arada tutabilecek mi? Yoksa Saliha’nın yeni diyeti, ailedeki herkesi birbirine düşman mı edecek?

HAYATIMIN NEŞESİ OYUNCULARI

Hayatımın Neşesi dizisi oyuncuları arasında Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin , Uğur Demirpehlivan, Metin Coşkun, Ezgi Tombul, Aras Şenol yer alıyor.

HAYATIMIN NEŞESİ YENİ BÖLÜM İZLE TRT1

Hayatımın Neşesi dizisinin TRT1’de 8 Eylül günü yayınlanan 10. bölümünü (onuncu bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Kısmet yeni bölüm ne zaman? Kısmet 8. Bölüm izle! Kısmet 8. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Kısmet 8. Bölüm fragmanı izle! - HY Gazete

Yorum yapın