Halil Ay kimdir? Halil Ay kaç yaşında, nereli? Halil Ay öldü mü? Halil Ay Fransa’da öldü mü? Halil Ay cinayeti nedir? – HY Gazete

Fransız haber kanallarına göre, Fransa’nın Chatonnay şehrinde Halil Ay olduğu iddia edilen kişi ve bir arkadaşı ölü olarak bulundu. Vatandaşlat tarafından Halil Ay kimdir? Halil Ay kaç yaşında, nereli? Halil Ay öldü mü? Halil Ay Fransa’da öldü mü? Halil Ay cinayeti nedir? soruları aratılmaya başlandı.

HALİL AY KİMDİR?

Halil Ay daha önce Edirne’de polisin dur ihtarına uymayıp yakalanması sonucu 3 ruhsatsız tabanca ve 36 mermi ile ele geçirilmişti. Ardından otomobilinde yapılan parmak izi araması sonucunda 3 cinayetin şüphelisi olarak tutuklandı. Sonrasında yürütülen soruşturmada, Halil Ay’ın toplamda 17 suçtan arandığı ve bunlardan 2’sinin kasten adam öldürme suçu olduğu belirlendi. Halil Ay, Adıyaman Gerger doğumlu ve Zaza kökenlidir. Gençliğinin bir bölümünü Adana’da geçirdikten sonra İstanbul’a taşınmıştır. Haliç köprüsündeki olay nedeniyle adı geniş çevrelerce duyulmuştur. Şu anki konumu ise bilinmemektedir.

Fransız haber kanallarına göre, Fransa’nın Chatonnay şehrinde Halil Ay olduğu iddia edilen kişi ve bir arkadaşı ölü olarak bulundu. Cesetlerden birinin altında bir tabanca bulundu. Otopsi sonuçları ve kimlik tespiti için hafta ortasına kadar beklenmesi planlanmaktadır. Ölen kişilerin sahte Bulgar kimlik belgeleriyle Fransız topraklarına girdikleri ortaya çıktı. Cuma akşamı Airbnb aracılığıyla kiralanan konaklama yerine geldikleri bilinmektedir.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Ayhan Şensoy kimdir? Ayhan Şensoy nereli ve kaç yaşında?

Yorum yapın

en iyi