Filiz Taçbaş Kimdir? Kısa Özgeçmiş

Filiz Taçbaş, medya alanında uzun yıllar hizmet vermiş tanınmış bir isimdir. Güney İstanbul’da doğan ve büyüyen Filiz Taçbaş üniversite eğitimini devam ettikten sonra medya ve haber yayıncılığına başladı. Ekibiyle birlikte; internet, gazetecilik, TV ve radyo gibi farklı alanlarda programlar hazırladı.

Medya Alanında Prestij Kazandı

Filiz Taçbaş; kariyerine 1980’lerin ortalarında radyoda başlayarak, birçok farklı medya aracıyla gündemi takip etmeyi tercih etti. Her dönemde kaliteli televizyon programları ve haberler üretmek için titiz çalışmalarla sağlanan mükemmeliyet anlayışından uzun süre reklamcılık, editörlük, programcılık pozisyonlarında geniş tecrübe kazandı.

Türkiye’nin İlk Yurtdışı Haber Portallarından Biri

1995 yılında Türkiye’nin ilk Yurtdışı haber portallarından biri olan HaberX ile tanınan Taçbaş, birçok radyo programının yayımlanmasını sağlayarak, yabancı yayıncıların katılımıyla HaberX programlarını düzenledi. Bu arada, Türkiye’de büyük özgüven ve inisiyatifle birçok proje gerçekleştirdi.

Editörlük ve Program Üretme Anlayışıyla Öne Çıktı

Taçbaş; Özgün program þablonları oluşturmak amacıyla, büyük bir titizlikle çalışma disiplinine sahiptir, uyum ve dayanışmanın önemli bir parçası olarak Türkiye’nin önde gelen televizyonlarının içerisinde haber ve program üretme konusunda başarılı oldu. Editörlük ve program üretme anlayışıyla öne çıkan Taçbaş, son yıllarda çok sayıda ulusal ve uluslararası ödüle sahip olmuştur.

Farklı Konularda Düzenlenen Söyleşiler

Filiz Taçbaş, çoğu zaman geçmiş tecrübelerine dayanarak çoğu konuda güncel tartışmalar yaratan özel oturumlar, paneller ve söyleşiler düzenlemektedir. İnsanlarla ve onların dağıtılan içerik üzerine birbirini etkileyen konuları konuşmak için faydalı ve etkili bir deneyim kazanmıştır.

Güçlü Bir Uzmanlık ve Tasarımcılık Olgusu

taçbaş; İsteğe göre özel yayınlarda kullanılan çok sayıda formatın yanı sıra güçlü bir uzmanlık ve tasarımcılık olgusuna sahiptir. Son yıllarda çevreci temaların hâkimiyetindeki medya projelerinde ayrıca görev almış ve bu alanda da öne çıkmıştır.

Yorum yapın