Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu kimdir? Hamza Aydoğdu kaç yaşında, nereli? Erzincan Valiliğine kim atandı? Hamza Aydoğdu kimdir? – HY Gazete

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi’nde 57 ilde vali değişikliği yaşandı. Yapılan atamaların ardından Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu kimdir? Hamza Aydoğdu kaç yaşında, nereli? Erzincan Valiliğine kim atandı?Hamza Aydoğdu kimdir? soruları gündeme geldi.

HAMZA AYDOĞDU KİMDİR?

Hamza Aydoğdu, kamu sektöründe önemli görevler üstlenmiş bir isimdir. 10 Ocak 1975 tarihinde Bitlis ilinde doğan Aydoğdu, ilk ve ortaokul eğitimini Ahlat ilçesinde tamamladıktan sonra lise öğrenimini Bitlis Ticaret Lisesi’nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde Muhasebe alanında aldıktan sonra, aynı üniversitenin Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansını Van 100. Yıl Üniversitesi’nde tamamladı ve Ankara Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde doktorasını tamamladı.

Meslek hayatına 1996 yılında dershane öğretmenliği ve yöneticiliği ile başlayan Aydoğdu, 1998 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’nda öğretmen olarak çalışmaya başladı. Kariyeri boyunca Bakanlık Müşavirliği, Daire Başkanlığı, Eğitim Grup Başkanlığı ve Genel Müdür Yardımcılığı gibi çeşitli kademelerde görev yapmıştır. 2013 yılında, İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü görevine asaleten atanmış ve bu görevi sırasında önemli sorumluluklar üstlenmiştir.

Ayrıca, Hamza Aydoğdu Erzincan ilinin yeni valisi olarak atanmıştır. Bir önceki görevi Aksaray ilinin valisi olmuştur.

Zeki ve çalışkan bir eğitimci olarak bilinen Aydoğdu, özellikle İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü döneminde yaptığı etkili işbirlikleri, iletişim yetenekleri ve sosyal medya aktifliği ile genç bürokratlar arasında sevilen bir isim olarak yer almaktadır.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Özge İsen kimdir? Özge İsen nereli ve kaç yaşında?

Yorum yapın

en iyi