En Güzel WhatsApp Profil Resmi

En Güzel WhatsApp Profil Resmi uzun zamandır aynı mı?Muhtemelen mevcut profil resminizden sıkıldınız ve yeni bir profil arıyorsunuz. Ardından, doğru yerde olduğunuzdan emin olabilmeniz için tarzınıza uygun çeşitli WhatsApp profil resimleri örnekleri aşağıdadır.

WhatsApp profil resminiz için kullanabileceğiniz başka bir örneğe geçmeden önce bu değişikliği nasıl yapacağınızı anlatalım. WhatsApp uygulamasını açın ve sağ altta dişli görünümünü içeren ayarlar bölümüne dokunun. Ardından üst kısımdaki profil adınıza ve ardından profil resminizin altındaki Düzenle’ye dokunun. Tamamlandığında, düzenleme menüsü yeniden görünecektir (en sağda). Buradan WhatsApp profil resminizi yükleyebilirsiniz. Bu fotoğraf daha sonra Fotoğraf Seç’e dokunularak indirilecektir. İndirilen fotoğraflar, telefonunuzun fotoğraf uygulamasında görüntülenebilir.

Bu hafızayı oluşturduktan sonra, WhatsApp profiliniz için kullanabileceğiniz en iyi fotoğraflar burada. Aşağıda, farklı kategoriler için bazı WhatsApp profil resimleri örnekleri verilmiştir.

2014 yılında WhatsApp, sadece aynı yıl içinde 65 milyar mesaj gönderen dünya çapında tahmini 1 milyar kullanıcıya ulaşarak gezegendeki en popüler mesajlaşma hizmetlerinden biri haline geldi. Bugün bu sayı, Ocak 2018 itibariyle 200 ülkede günde 180 milyardan fazla mesaj gönderen 1,5 milyardan fazla kişiye yükselmiştir

Dikkatini Çekmedi mi ?  İsmet Yıldırım kimdir? AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım kaç yaşında, nereli?

Yorum yapın

en iyi