Demet Işıl Yılmaz kimdir?

Demet Işıl Yılmaz kimdir, kimin kızı? , Demet Işıl Yılmaz kaç yaşında? , Demet Işıl Yılmaz boşandı mı? Aldatıldı mı gibi sorularının yanıtları sıkça merak ediliyor.

Bana Göre TV, YouTube kanalına misafir olmuş ve burada hayat hikayesini anlatarak ünlenmiştir. Öte yandan kanser hastalığına yakalanmış olan Demet Işıl Yılmaz, kansere karşı verdiği savaş ile tanınmaktadır.

Yaklaşık iki yıl önce kanserle tanıştığını kaydeden Demet Işıl Yılmaz, kanserle verdiği savaşın zamanını aldığını söyledi.

Müzik prodüktörü olan bir baba ile ev hanımı olan bir kadının iki çocuğundan biridir. Kendisinden 9 yaş büyük bir ablası bulunmaktadır. Aynı zamanda babasının diğer eşinden olan bir erkek kardeşi de bulunan genç kadının iki kardeşi bulunmaktadır. Antalya’da büyüdüğünü söyleyen Yılmaz, orayı özlediğini söylüyor.

Demet Işıl Yılmaz’ın kendisi henüz üç yaşındayken annesi ve babası ayrılma kararı alıyor.

Anne ve babasını uzun sonra ilk kez ameliyata giderken yan yana gördüğünü söyleyen Yılmaz, bunun çok geç kalınmış bir manzara olduğunu söylüyor.

İletişim Fakültesi mezunu olduğunu belirten Yılmaz, bu fakültede okuma kararı aldığında babası ile arası açılmış ve yaklaşık 10 yıl babası ile hiç konuşmamış. Okul okuduğu zamanda hiç maddi destek almadığını belirten Yılmaz, okul okuduğu zaman aynı anda çalışmak zorunda kaldığını belirtiyor.

Kemoterapi gördüğü süre boyunca oğlunu göremediğini söyleyen Demet hanım, oğlunu uzun süre sonra eve gittiğinde gördüğünü ve oğlunun tırnaklarının uzadığını görünce kendisinin gerçekten hasta olduğunu anladığını söylüyor.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Ruhi Çenet Kimdir? Ruhi Çenet Nereli Ve Kaç Yaşında?

Yorum yapın