Ziraat Bankası Kartı İnternete Açma SMS

İnternet üzerinden Ziraat Bank kart açma işlemi, cep telefonunuzdan SMS ile, mobil uygulamaları kullanarak, telefon görüşmeleri yaparak ve internet bankacılığını arayarak güvenli bir şekilde yapılabilir. Dilerseniz alışveriş sonrasında kartınızı tersten kolayca kapatarak kartınızı güvenceye alabilirsiniz.

Ziraat banka kartı olan herkes internet alışverişlerinde kartı açabilir veya aktif hale getirebilir. Kartınız size ulaştıktan sonra internet alışverişine kapatılacaktır. Ya da kendiniz kapatabilir ve ihtiyacınız olduğunda dakikalar içinde açabilirsiniz. Ziraat banka kartınızı internetten alışverişe açmak veya aktif hale getirmek için en kısa sürede size detaylı bilgi vereceğiz. Kartı açmanın 4 yolu vardır, hangi yöntemi seçerseniz seçin alışveriş sonucunda kartı açacaktır.

Bankacılık hizmetleri, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşam kalitelerini yükseltmek için birçok alanda hizmet vermektedir. Kredi veya banka kartı olmadan gitmemiz çok zor.Promosyonların çekiciliği, ay sonu taksit ödeme kolaylığı ve yaşadığınız yerden alışveriş yapabilmeniz kart kullanma nedenlerimizden bazılarıdır. Online alışverişi seviyorum çünkü sanal mağazaların sunduğu olanaklar beni büyülüyor. Ziraat Bankası internet alışverişinin nasıl açılacağı aşağıda açıklanmıştır:

İnternet alışverişini açmak için müşteri hizmetlerini arayın

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetlerini 444 00 00 numaralı telefondan arayınız. Ardından sesli yanıt sistemi görüntülenecektir. Tamamlanmasını bekleyin veya 2’yi okuduktan sonra 2’ye basın. Başka bir konuşmanız var, bekleyin ve 0’a basın. Sizden TC Kimlik numaranız istenecektir, bu nedenle önceden hazırlayın ve çevirin. TC kimlik numarasını doğru girerseniz sizden kart numarası ve kart şifresi istenecektir. Kartınızı getirmeyi unutmayın. Daha sonra hesap yöneticinize bağlanacaksınız. Hesap Yöneticisi de istediğinizi dakikalar içinde yapar.

Ziraat kartını internet alışverişene açmak için SMS gönder

Ziraat Bank kartı açtırmaktan online alışverişe kadar pek çok kullanıcının sevdiği SMS yöntemini anlatacağız. GSM operatörlerinin gönderilen SMS’leri kendi tarifelerine göre ücretlendirebileceklerini unutmayınız.

Dikkatini Çekmedi mi ?  TİP Çorum adayı kim? 2024 Türkiye İşçi Partisi Çorum Belediye Başkan adayı kimdir?

Müşteri hizmetlerine ulaşmakla uğraşmak istemiyorsanız bunu SMS ile de yapabilirsiniz. Mesajlar bölümüne gidin ve Yeni Mesaj’a tıklayın. EONAY yazıp bir boşluk bırakın ve kredi kartı numaranızın son 6 hanesini 4757’ye gönderin.

SMS ile bunu yapmak için banka hesabınızda bir telefon numarası olması gerekir. Aksi takdirde SMS ile bunu yapamazsınız. Kayıtlı başka bir numaranız varsa, numaranızı güncellemeniz gerekecektir.

İnternet şubesi Kullanarak Alışverişi Açma

Ziraat Bankası kartınızı internet alışverişine açmak için Bireysel Bankacılık’a herhangi bir arama motoru kullanmadan (güvenlik nedeniyle) Ziraatbank.com.tr/tr adresini doğrudan internet tarayıcınıza girerek giriş yapınız. Soldaki menüye tıkladığınızda önce “Kartlarım” ardından “Kredi Kartlarım” demelisiniz. Online alışverişe başlamak istediğiniz kartı seçin ve İşlem Kısıtlamaları butonuna tıklayın. Açılan sayfanın E-TİCARET sütunundaki işaret kaybolduğunda internet alışverişi açma işlemi tamamlanmış olur. Ziraat Mobil İnternet Alışverişine Başlayın

Bu yöntemi kullanmanızı öneririz. Çünkü Ziraat banka kartını internetten alışveriş için açmanın en kolay ve en hızlı yolu olduğuna inanıyoruz. Satın alma işlemini tamamladıktan sonra kartı tekrar iptal edin ve çevrimiçi alışveriş yapın

Ziraat kartınızı cep telefonunuzdan internet alışverişine açmak için bir uygulama indirmeniz gerekecek. Ardından TC kimlik numaranız veya kart bilgilerinizle giriş yapın. Ardından MENÜ yazan yere tıklayın ve KARTLARIM’a tıklayın. Online alışveriş için açmak istediğiniz kartı seçiniz. Haritaya tıkladıktan sonra karşınıza çıkan üç seçenekten biri olan HARİTA AYARLARI yazan yere tıklayın. Ardından işlem limitleri sayfasına yönlendirileceksiniz. Açılan ekranda İŞLEM KISITLAMA AYARLA‘ya tıklayın ve son kısma geçin. İşlem Limitleri bölümünde E-TİCARET işlemine girebilir veya işlemden çıkabilirsiniz.

Yorum yapın

en iyi