Whatsapp Aero Nedir?

Özellikle gençler mesaj yoluyla iletişim kurarlar. İnternetin yaygınlaşması ve telefonların bilgisayara dönüşmesi ile birlikte mesajlaşma giderek daha popüler hale geldi. 2 kontör ile 1 SMS’in gönderildiği günlere hatırlatma denir. Çünkü günümüzde WhatsApp gibi sayısız mesajlaşma programı var. İlk birkaç günde büyük ilgi toplayan ve ödemesine rağmen milyonlarca kişi tarafından indirilen WhatsApp artık ücretsiz. Ancak, daha fazla işlevsellik istiyorsanız, sınırlı işlevsellik yeterli değildir. Bu nedenle whatsapp aero en popüler programlardan biridir.

Bu uygulama, çalışma mantığı ve kullanımı itibariyle Whatsapp ile tamamen aynıdır, ancak gerçekte tamamen farklıdır. Resmi Whatsapp ile bağlantısı yoktur. Bu nedenle, uygulama mağazasında bulamazsınız. APK olarak telefonunuza indirilen bu uygulamayı kullanmak için başka işlemler gerekebilir. Jailbreak ve telefonunuzu rootlama talebinde bulunabilirsiniz. Ancak, bazı işletim sistemlerine sahip telefonlarda da doğrudan çalışır.

Whatsapp Aero Nedir?

Gençler arasında hızla popülarite kazanan WhatsApp aero, başlı başına bir mesajlaşma programıdır. Arayüz ve kullanım WhatsApp ile aynıdır. Ancak sunduğu olanaklar ve özellikler WhatsApp’tan çok daha üstün. Örneğin, silinen tüm mesajları okuyabilme özelliği birçok kişinin ilgisini çekecektir.

Türk yazılımcı tarafından geliştirilen uygulama, model olarak Whatsapp mantığıyla çalışıyor. Kurulduktan sonra, telefon numaranızı kaydetmeniz gerekir. Ayrıca artık mevcut WhatsApp uygulamanızı da bu uygulama üzerinden kullanabilirsiniz. Ancak, Play Store ve APP Store kullanılarak indirilemez. Çünkü bu uygulama bu mağazalarda bulunmuyor. Bunun yerine APK olarak indirip telefonunuzda çalıştırmanız gerekiyor.

Whatsapp ile Whatsapp Aero Farkı Nedir?

İki resmi mağazanın olmaması da bu uygulama için güvenlik endişelerini artırıyor. Hem Google hem de Apple, mağazalarında yüklü uygulamaları uzun süredir araştırıyor. Uygulamaların kişisel verileri çalmamasına veya güvenlik açıkları içermemesine özen gösterilmektedir. Çünkü bazı kötü amaçlı uygulamalar telefonunuza sızabilir ve bilgilerinizi alabilir. Bu bağlamda aero whatsapp bağımsız bir uygulama olarak dikkat çekiyor. Ayrıca, uygulama doğrudan bazı telefonlarda çalışmaz. Root atma ya da jailbreak yapma gibi işlemler yapmanız gerekebilir. Ancak, mobil işletim sistemlerinin daha yüksek sürümlerinde sorunsuz çalışır.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Saadet Partisi Karapürçek adayı Orhan Bilici kimdir? 2024 Saadet Partisi Sakarya Karapürçek belediye başkan adayı kim oldu?

Dünya çapında önde gelen mesajlaşma programları sağlayıcısı Whatsapp’tır. Pek çok rakibi var ama sunduğu güncellemeler ve fırsatlarla büyümeye devam ediyor. Ayrıca kullanım ücretsizdir. Ancak Whatsapp Aero’nun Whatsapp ile resmi bir bağlantısı yoktur. Bu nedenle birbirinden farklı uygulamalar olarak değerlendirilmelidir. Ancak Aero, Whatsapp’ın temel işlevlerini kullanır. Kullanımı WhatsApp ile aynıdır. Ama farklı üreticiler.

Whatsapp Aero Özellikleri

Özellikle gençler arasında popüler olan WhatsApp aero birçok özellik sunuyor. Bu özellikler birçok genç tarafından tercih edilmekte dolayısıyla kullanımları da artmaktadır. Bu, diğer yazılımlarda bulunmayan özellikler sağladığından, özellikle başka birinin ne yaptığıyla çok ilgilenen takipçiler tarafından kullanılır. Sağlanan özelliklerden bazıları şunlardır:

  • Bir mesaj silinmiş olsa da görebilirsiniz.
  • Whatsapp hikayeleri silinmiş ya da süresi dolmuş olsa da izleyebilirsiniz.
  • Silinmiş mesajları gördüğünüzü karşı taraf fark etmez.
  • Whatsapp durumu ve profil fotoğraflarının değiştirilme tarihlerine bakabilirsiniz.
  • Mesajı görmüş olmanıza rağmen okundu bilgisini kaldırabilirsiniz (mavi tik).
  • 100 MB’den büyük dosyaları gönderip alabilirsiniz.
  • Ara yüzü ve arka planı istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Binlerce seçenek arasından seçebilir ya da kendiniz için ana ekran teması oluşturabilirsiniz.
  • İstediğiniz fontu kullanabilirsiniz.
  • Uygulama için özel şifre ve parmak izi koruması sağlayabilirsiniz.
  • Uygulama ile yaptığınız tüm transferler ve yazışmalar telefonunuzda depolanır.
  • Diğer uygulamaya göre performansı da son derece yüksektir.

Whatsapp Aero Nasıl İndirilir?

Her geçen gün daha fazla başvuru alıyoruz. Ancak indirmek için Play Store veya APP store‘a gittiğimde uygulamayı bulamıyorum. Yani whatsapp aero apk indirmeniz gerekiyor. APK, sıkıştırılmış bir dosya türüdür. İndirmek kolaydır. “Whatsapp Aero son sürümünü indir” araması yaparak programa ulaşabilirsiniz. Bu adımdan sonra, “İndir” düğmesini tıklamanız yeterlidir. Aramanızın whataspp aero apk indir şeklinde olduğundan emin olun. Yazılımı telefonunuza indirdikten sonra yüklemeniz ve çalıştırmanız gerekmektedir. Bu işe yaramazsa, telefonunuzu yeniden başlatmanız veya jailbreak yapmanız gerekir. Eğer Whatsapp kurulu ise programı çalıştırdıktan sonra direkt olarak oradaki verileri alacak ve açacaksınız. Yeni telefonlar için telefon numaranızı kaydetmeniz gerekmektedir. İnsanlara ulaştığından da emin olmalıyız.

Yorum yapın

en iyi