Wednesday 2. Sezon ne zaman? Wednesday 2. Sezon hangi tarihte yayınlanacak? Wednesday 2. Sezon ne zaman geliyor?

Yayınlanması ile birlikte Netflix plaftormu üzerinde en çok sevilen yapımlar arasında yer alan dizi, birçok kişi tarafından beğenildi. Sosyal medya üzerinde yer alan paylaşımlar başta olamak üzere birçok noktada yeni sezonun yayın tarihi tartışılmakta. Peki, Wednesday 2.sezon ne zaman yayınlanacak? Wednesday 2.sezon çıkacak mı, ne zaman çıkacak? İşte Wednesday 2. sezon yayınlanma tarihi!

Wednesday dizisinin 2. sezonu için Netflix onay vermiştir. 6 Ocak 2023’te attığı tweet ile Netflix, dizinin ikinci sezonu ile geri döneceğini doğruladı. Buna göre dizinin 2. sezonunun çekimlerin tamamlanması ile birlikte açıklanacak olan tarihte izleyicisi ile buluşacağı tahmin ediliyor.

Netflix’in yoğun ilgi gören Wednesday dizisinin 2. sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Çekimlerin tamamlanmasını ardından yayınlanacak olan fragman, resmi olarak durulduğunda haberimize eklenecektir.

Zeki, alaycı ve azıcık işi geçmiş bir kız olan Wednesday Addams, Nevermore Akademisinde yeni dostlar ve düşmanlar edinirken art arda gerçekleşen cinayetleri araştırır. Okulunda bir canavar gizemini çözmeye çalışan popüler bir karakterin etrafında dönüyor.

Emir Ceran
Gündem Editörü – [email protected] Haberler.com – Gündem

Wednesday Dizi Gündem Haberler

Dikkatini Çekmedi mi ?  Resmi Gazete bugün (2 Şubat) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!

Yorum yapın

en iyi