Vodafone Numara Taşıma 2023

Faturalı ve faturasız hatlarınızdan ayrı olarak Vodafone Numara Taşınabilirliği’ni kampanyalı tarifelerle çalıştırmak ister misiniz?Hiçbir ücret ödemeden bağlantılarınızı Vodafone hizmetine taşımanın en kolay yolunu size göstereceğiz.

Vodafone Numara taşıma işlemi nasıl yapılır?

Vodafone hat taşıma işlemi ;

  • Vodafone yanımda uygulaması ile
  • Vodafone.com.tr sayfasından
  • Şubelere giderek yapılmaktadır.

En çok aranan dijital platformdan nasıl yapılacağı olduğu için Vodafone yanımda uygulaması ve internet sayfasından neler yapılması gerektiği üzerinde duracağız.

Vodafone Yanımda Uygulaması ile Faturalı Hat Taşıma

Vodafone yanımda uygulamasını kullanarak hiçbir ücret ödemeden numaranızı Vodafone’a taşıyabilirsiniz. Hat size kurye aracılığı ile ulaşır. Dilerseniz şubeden almayı seçer ve dilediğiniz bir şubeyi ziyaret ederek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Vodafone hat taşıma işlemi gerçekleştikten sonra hattınız bir ile dört gün arasında size ulaşmış olacaktır. Evraklarınız kurye ile birlikte gönderileceği için imzalayarak işlemleri tamamlayabilirsiniz. İşte Yanımda uygulaması ile hat taşıma işleminin nasıl yapıldığı hakkında genel sıralama.

  • Hattımı vodafone’a taşı seçeneğine tıklayın.
  • Tarife seçin.
  • Telefon numaranızı seçin.
  • Gerekli bilgileri doldurun.
  • Vodafone tarafından aranılacaksınız. Sizden onay alacaklar ve randevu için zaman isteyecekler. Dilerseniz hattınız adresinize gönderilecek dilerseniz de kendiniz bir şubeden hattınızı alabileceksiniz.
  • Hat teslim alındıktan bir gün sonra açılır.
  • Başvuruların geçerlilik süresi on gündür. On gün içerisinde onay vermez iseniz hat işlemleriniz geçerli olmaz.

 

İnternetten Vodafone hat taşıma avantajları

Dijital platformları kullanarak hat taşıma işlemi yapmanın kullanıcılara büyük avantajları olacaktır. Bunlardan birkaçı aşağıda belirtilmiştir.

    • Birçok tarifeye özel indirimler
    • İstenilen numarayı seçme
    • Ücretsiz durma özelliği
    • Taahhütsüz tarife seçenekleri
    • İlk aylara özel Netflix hediyesi

Vodafone Yanımda uygulaması ile faturalı hat transferi

Vodafone Yanındayım uygulamasını kullanarak numaranı Vodafone’a ücretsiz taşıyabilirsin. Hat kurye ile teslim edilecektir. Dilerseniz herhangi bir şubeden teslim alabilir ve dilediğiniz şubeye giderek işlemi tamamlayabilirsiniz. Vodafone’un hat devir işlemi tamamlandıktan sonra hat 1 ila 4 gün içinde ulaşacaktır. Belgeler, imzalayıp işlemi tamamlayabilmeniz için size kurye ile gönderilecektir. Yanımda uygulamasında hat aktarımının nasıl yapılacağına dair genel sıralama şu şekildedir:

Dikkatini Çekmedi mi ?  Vejetaryen burger tarifi! 24 Ekim MasterChef Vejetaryen burger nasıl yapılır?

Vodafone İnternet sayfasından hat taşıma

“Vodafone Ben Yanındayım” uygulamasını indirdikten sonra tek yapmanız gereken hat taşıma prosedürünü takip etmek. Başvuruların 10 gün içinde onaylanması ve tamamlanması gerekmektedir. Daha önce de belirttiğimiz gibi Vodafone Addresscom’dan hat aktarma işlemi tamamen dijital olarak ve şube erişimi ile gerçekleştirilmektedir.

  • Tıkla Gel Al ile hat taşıma

Tıkla ve Satın Al ile hat transferi yaptığınızda hangi hattınızın olduğunun bir önemi yoktur. İşlemler aynı şekilde devam eder ve gerçekleşir. İlk önce web sitesine gidin ve Vodafone’a geç yazan yere tıklayın. Ardından ücretinizi seçin ve tarifeli servis bölümüne gidin. Dilerseniz sözleşmeli veya sözleşmesiz kodunuzu taşıyabilirsiniz. Ancak, kayıtlı işlemler daha ucuzdur ve belirli bir tarihe kadar aynı tarifeleri korumalıdır.

Seçilen devre taşıma yöntemleri için Tıkla ve Satın Al geçerliyse bu seçenek seçilmelidir. Böylece herhangi bir mağazada kuryenin SIM kartınızı teslim almasını beklemenize gerek kalmaz – TC numaranızı belirtmeniz yeterlidir.

  • Tamamen dijital ortamda hat taşıma

Konfordan ödün vermeden hattınızın Vodafone olmasını istiyorsanız siteye giriş yapıp hat taşıma seçeneğine tıklayıp tarifenizi seçmeniz yeterli. Gerekirse hattı aktarmadan yeni bir hat satın alma seçeneğiniz de vardır. Faturalı devre taşımacılığı için faturalı tarifelerden birini seçmelisiniz. O zaman kurye kapınıza geldiğinde telefonunuzun gelmesini ve evde olmanızı beklemeniz gerekiyor. Çünkü imzalanacak ve sırayı alacak kağıtlar var. Hat daha sonra çalışır ve bir gün içinde kullanıma hazırdır.

Vodafone Faturasız Hat Taşıma

Vodafone’un ön ödemeli bağlantısını taşımanın toplu ödeme kolaylığı gibi avantajları vardır. Ayrıca Netflix üyelikleri ve ücretsiz durdurma özellikleri gibi eşantiyonlar da sunuyoruz. Potansiyel Vodafone kullanıcıları için birçok detay Vodafone yan uygulamasında ve web sitesinde mevcuttur. Bir plan seçerken sayfada kalırsanız, bir uyarı alırsınız ve bir plan seçemezseniz sizi arayabilirsiniz. Telefon görüşmesi yapmak için düğmeye tıklayın. Böylece işlemleri kolayca gerçekleştirebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Eminönü'ne girişler ücretli mi olacak? Eminönü'ne girişler ne kadar, kaç TL olacak? Eminönü'ne girişler paralı mı oluyor?

Vodafone hat taşıma iptali

Vodafone bağlantınızı iptal etmek için herhangi bir sözleşme imzalamanıza gerek yoktur. Sözleşme kargo ile gelecek veya şubeye gelip imza atacaksınız. 10 gün içerisinde sözleşme imzalamazsanız işlem otomatik olarak geçersiz sayılacak ve HAT transferi iptal edilecektir. Ancak, yol taşıma sözleşmesinin akdedilmesinin üzerinden bir ay geçmişse sözleşmede belirtilen bedel ödenmeden taşıma iptal edilemez. Vodafone yeni müşterilerine 30 günlük cayma hakkı veriyor. Memnun kalmazsanız, bu hakkı kaybetmeden ilk bir ay içinde bu hakkı kullanmalısınız.

Vodafone numaranızı taşımanız size Vodafone‘un bedava internetini kazanma şansı da verebilir. Güncel ücretsiz internet promosyonlarını kendi kategorilerinden takip etmek ücretsizdir.

Yorum yapın

en iyi