Vodafone hediye internet veren uygulamalar 2023

Vodafone İnternet’i ücretsiz sunan bir uygulama arıyorsanız bu içerik tam size göre. 2023 yılında uygulamayı kullanarak bu içerik ile bedava internete sahip olabilirsiniz. Vodafone dışında hattınız varsa hat değiştirmenizi teşvik edecek aksiyonlar alacağız. 26 yaşından küçükseniz çok ucuz tarifeye, 26 yaşından büyükseniz bir üst tarifeye geçin ve Vodafone İnternet Tasarrufu’nu indirerek 10 GB ve 20 GB ücretsiz internet kazanın. Bunun için bağlantınızı taşımanız veya yeni bir Vodafone bağlantısı satın almanız gerekecektir. Kullanmakta olduğunuz operatörden memnun değilseniz bütçenize uygunsa sunduğumuz tariflere geçiş yapabilirsiniz.

Teknoloji ve iletişimin gelişmesi hayatımızın ayrılmaz bir parçası olduğu için kampanyayı destekledik. Kampanya ve fırsatlardan faydalanmak ve iletişimi oldukça kolay hale getirmek için biraz araştırma yapmanız yeterli. Bu yüzden Vodafone internet uygulamaları ile 10 GB ve 20 GB gibi harika internet hediyelerini kazanmak için yapmanız gerekenleri araştırdık ve bir yazı hazırladık.

Vodafone internet kazandıran uygulamalar

Vodafone Red fiyatları ile kolayca 20 GB kazanın. Tek yapmanız gereken hattınızı Vodafone’un kırmızı tarifelerinden birine taşımak veya yeni bir hat satın alıp Vodafone Yanındayım uygulamasını indirmek. İşte Vodafone Kırmızı Tarifler‘in neler sunduğu ve aylık maliyeti.

  • Vodafone red 20 gb  tarifesi online özel ve ilk üç ay 155 tl eğer taahhüt vermezsiniz de 194 tl’ye tekabül ediyor. Bu tarifeyi satın alırsanız Vodafone yanımda uygulamasını indirdiğinizde 20 gb tek seferlik internet hakkına kavuşabilirsiniz. Vodafone red 25 gb tarife ücreti 174 tl ve bu tarife de aynı şekilde 20 gb sunuyor detaylar da aynı yani, tarifeye geçip Vodafone yanımda uygulamasını indirmek gerekli.
  • Eğer 26 yaş altı iseniz Genç red 20 gb ya da genç red 25 gb tarifelerini satın alıp genç red 20 için 45, 25 için 100 tl ödeyerek 20 gb bedava internet kazanabilirsiniz. Tek seferliktir.
Dikkatini Çekmedi mi ?  İzmir Balçova elektrik ne zaman gelecek? Son dakika! 7 Eylül Balçova elektrik kesintisi ne zaman bitecek?

Bu planlar, büyük miktarda GB ve arama hakkı sundukları için bu şekilde fiyatlandırılır. Fiyat çok yüksekse ve hakkınız çok yüksekse, uyumlu transfer ücretlerimizi kontrol etmenizi öneririz. 26 yaş altı için 75 TL’den, 26 yaş üstü için 99 TL’den başlayan uyumlu yenileme fiyatları. Ücreti çok yüksek olduğu için aboneliğin tam bana göre olduğunu düşünenler için, uygun ret oranlarıyla sunulan aylık abonelik ve internet kazanma uygulamanızda vodafone indirerek alabileceğiniz gb bilgileri aşağıda gösterilmiştir.

vodafone hediye internet kazanma uygulaması

Bedava Vodafone internet kazanmak ve bedava internetin keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıdaki listede Türkiye’nin en büyük üç GSM operatöründen biri olan Vodafone bedava internet sunan uygulamalar ve hediye kazanma yolları hakkında bilgi verilmektedir.

Vodafone İnternet, ücretsiz olduğu uygulamalar listesinde belirli koşulları sağlamalıdır. Tüm operatörler gibi Vodafone da bedava internet sağlamak, ürünlerini kullanıcılara sergilemek ve daha fazla müşteri çekmek için bu uygulamaları kullanıyor. Kullanıcı olarak hazır hediye internet bul öyleyse hemen kullanmaya başlayalım.

  • Uyumlu devreden 3 tarifesini online olarak satın alanlar ilk 3 ay 30 tl ödüyor ve her ay 3 gb 1000 DK + 250 SMS kullanma hakkına sahip oluyor. Vodafone yanımda uygulamasını indirerek de tek seferlik 10 gb bedava internet kazanıyor.
  • Uyumlu devreden 6 tarifesi 100 tl ve online özel fiyatıdır ilk üç ay 32 tl öder diğer aylar 39 tl ödersiniz. Kullanım hakları da 750 DK + 250 SMS ve 6 gb dır.Vodafone yanımda uygulamasını indirerek de tek seferlik 10 gb bedava internet kazanırsınız.
  • Uyumlu devreden 12 ilk üç ay online özel fiyatı 120 tl dir diğer aylar ise 54 tl ödersiniz. 750 DK + 250 SMS ve 12 gb kullanım hakkı sunar ve Vodafone yanımda uygulamasını indirerek de tek seferlik 20 gb bedava internet kazanırsınız.
  • Genç uyumlu devreden 3 50 tl ücretlendirmesi bulunuyor. İlk üç ay 23 tl diğer aylar 34 tl ödeme yaparsınız. Kullanım hakları 1000 DK + 250 SMS + Günlük Sınırsız İnternet ve 3 gb dır. Tek seferlik de 10 gb internet kazanmak için vodafone yanımda uygulamasını indirmeniz gerek.
  • Genç uyumlu devreden 6  tarifesi ilk üç ay 28 diğer aylar 67 tldir. 750 DK + 250 SMS + Günlük Sınırsız İnternet ve 6 gb hakkınız bulunmaktadır buna ek olarak da Tek seferlik 10 gb internet kazanmak için vodafone yanımda uygulamasını indirmeniz gerek.
Dikkatini Çekmedi mi ?  GÜNCEL DOLAR KURU: Dolar ne kadar oldu, kaç TL?? 3 Ağustos güncel dolar kuru nedir?

Vodafone Hediye İnternet Uygulama adlı içerik kullanımdan kaldırılmıştır. Yukarıdaki maddede belirtilen şartları sağlıyorsanız uygulama üzerinden Hediye İnternet kazanabilirsiniz. Uygulamaları indirebilir, bedava internet kazanabilir, bol bol fotoğraf yükleyebilir, sosyal medyada gezinebilirsiniz. Web’de başka harika uygulamalar biliyorsanız, lütfen bize bildirin.

Yorum yapın

en iyi