Vodafone hediye internet gönderme 2023 Nasıl Yapılır

İnternet üzerinden vodafone hediye gönderimi. Vodafone Hediye İnternet’i Vodafone, Turkcell, Türk Telekom veya diğer hatlarınızda paylaşabilirsiniz. Vodafone Hediye İnternet Gönder seçeneğini kullanarak bağlantınız için -20 veya P İnternet hakkı oluşturabilirsiniz. Ayrıntılar için buraya tıklayın.

Vodafone hediyelerini online olarak kolayca göndermek istiyorsanız tıklayın! kampanya detaylarını, bedava internet haklarını, hediyeleri ve akla gelebilecek her türlü ücretsiz içeriği sunmaya devam edecektir. Vodafone hat sahipleri, diğer Vodafone hat sahiplerinin yakınlarına veya Turkcell, Türk Telekom gibi başka operatörlerin hatlarına sahip sevdiklerine internet hediye etmek isteyebilirler. Bazen paketlerimiz beklenmedik bir şekilde bitiyor ve ödeme yapacak ya da paket satın alacak durumda değiliz. Bazı paketler gün sonuna kadar satın alınamaz. Bazı sorunlar nedeniyle Vodafone abonelerinden İnternet hediyeleri vermelerini isteyebiliriz. İşte bu yüzden 2023 yılında hala devam eden Vodafone hediye internet nasıl gönderilir onu anlatmak için buradayız.

Vodafone hediye internet gönderme

Vodafone, 2023 yılında karşılıklı olarak sadece Vodafone Redline sahiplerine Vodafone Hediye İnternet gönderme hakkını verecektir. Bu sebeple cep lirası transfer sürecini anlatacağız. Vodafone Cep Lira Transfer, internet göndermek istediğiniz herkese Lira göndermenizi ve internet paketi almanızı sağlar. yine de hedefine ulaşıyorsun. Turkcell Hediye İnternet 1 GB ile sınırlıdır ve daha fazlasını gönderme hakkı yoktur. 20 veya 15 TL ödeyerek yakınlarınıza Turkcell üzerinden hediye gönderebilirsiniz.

Ne yazık ki Vodafone 1GB fiyatının yüksek olması gibi sebeplerden dolayı böyle bir hizmet sunmuyor. Belki de henüz bilmiyoruz. Cep lirası transfer etmek için;

  • Transfer işlemi için 2 TL vodafone ödeme yaparsınız.
  • Eğer lira transfer sonrası 6 tl’den az liranız kalacaksa gönderim yapmanıza izin vermeyebilir.
  • En az 1 TL en çok da 20 TL cep lira transfer yapabilirsiniz.
  • 10 TL ve üzeri lira transfer ettiğiniz kişinin hattının aktiflik süresi artar.
  • Transfer ettiğiniz kişi tekrar başka bir kişiye sizin gönderdiğiniz liraları gönderemez.
  • Vodafone yanımda uygulamasından lira göndermek çok kolay
  • Vodafone online self servis üzerinden yapabilirsiniz.
  • 7000’i arayarak yapabilirsiniz.
Dikkatini Çekmedi mi ?  Dün gece İstanbul, İzmir ve Ankara'da Deprem Oldu mu? 27 Aralık'ta Deprem Oldu mu? Son Dakika Deprem Haberleri!

Hediye İnternet sağlamanın en iyi yolu Vodafone Red tarifeleri için yapılmaktadır.

Vodafone Hediye İnternet göndermek istiyorsa ve siz ve yakınlarınız Vodafone Red tarifesini kullanıyorsanız, Vodafone Red Line’dan İnternet haklarınızın %, P veya u’unu sahibine göndermek üzere diğer yakınlarınıza ücretsiz olarak devredebilirsiniz. . Ne yazık ki başka hiçbir tarife böyle bir imkan sunmuyor. Ayrıca Vodafone’un Kırmızı Tarife’sinde bir çok paket ve tarifeler bir arada, tonlarca internet konuşması ve dakikası inanılmaz uygun fiyatlara. Vodafone hediye internet teslimatı yani internet teslimatı ret tarifesinin bir parçasıdır ve SMS gönderilmesini gerektirmez.

  • Vodafone yanımda uygulamasını indirerek,
    Vodafone Müşteri Hizmetlerini arayarak işlemi kolayca tamamlayabilirsiniz.

 

Vodafone ücretsiz hediye internet paylaşımı nasıl yapılır?

Bir yakınınıza Vodafone Hediye İnternet göndermek istiyorsanız bunu telefonunuzun ayarlarından da yapabilirsiniz. Size sunduğumuz teklifte Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone sizden gelen interneti hat fark etmeksizin kullanıyor ve onlara internet hediyesi gönderiyorsunuz. Ayrıca, bunun için asla SMS veya arama konumları kullanmıyoruz veya herhangi bir uygulama kullanmıyoruz. Artık herkesin bir akıllı telefonu olduğuna göre, internet haklarınızı mobil internet paylaşımımızı kullanan herkesle paylaşabilirsiniz.

  • Yüksek İngiltere haklarına sahipseniz ve Vodafone bedava internet hakkı gibi kampanyalar kazandıysanız bu işlem işinize yarayabilir.
  • Ayarlar uygulamasına gidin ve Mobil Erişim, Ağ ve İnternet’i tıklayın. Mobil ortak erişim noktası kapalıyken etkindir.
  • WiFi‘nin kapalı olduğunu görebilirsiniz. Bu, internet izinlerimi açmak içindir ve WiFi paylaştığım için WiFi otomatik olarak kapatılır. Bunu basit bir şekilde yapmak için ekranı yukarıdan aşağıya doğru indirip Mobil
  • İnternet Erişimi yazan yerden aktif etmeniz yeterli. Şifreler vb. için gerekirse ayarlardan şifreyi kontrol edin ve karşı tarafa söyleyin. Şifrenizi bulmak için mobil erişim ayarları bölümüne tıklayıp üzerinde şifre bulunan göz resmine basarak bulabilirsiniz.
  • Bazı telefonlar anında şifre isteyebilir. Herkese ücretsiz internet verebilirsiniz. 10 kişiye ücretsiz internet paylaşımı sağlayabilirsiniz.
  • Başkalarının interneti kötüye kullanmasını istemiyorsanız, şifreli işlemler yaptığınızdan emin olmanız gerekir. 10 GB internet dakikalar içinde kaybolabilir, bu nedenle internet paylaşım şifrenizi dikkatli bir şekilde hediye edin.
Dikkatini Çekmedi mi ?  29 Aralık İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek?

Diğer hatlardan Vodafone internet gönderme

Vodafone hediye internet gönderme sürecini ele aldık, ancak diğer operatörleri kullanan kullanıcılara hediye göndermek isteyebilirsiniz. Daha önce de yazdığım gibi Vodafone’a özel taksitli internet hediyesi var ve sadece Turkcell’e özel, Turkcell müşterilerine 15 TL veya 20 TL‘den teslim edilecek. Lira aktararak veya internet paylaşımını açarak yakınlarınıza internet verebilirsiniz. Uzaktaki insanlara cep lira transferi yapmak için yukarıdaki detayları okuyabilirsiniz.

Vodafone Hediye İnternet iki farklı şekilde gönderilebilir. Vodafone benimle uygulaması ile aynı operatörü kullanan kişilere lira gönderebilirsiniz. Gönderici daha sonra interneti veya toplantı tutanaklarını hediye olarak tanımlayabilir. Diğer bir seçenek ise 7000 sesli mesaj servisini arayarak Vodafone Hediye İnternet göndermek istediğinizi söylemektir.

Yorum yapın

en iyi