Turkcell Numara Taşıma Kampanyaları 2023

Hattınız varsa ve numaranızı Turkcell’e taşımak istiyorsanız kampanyanız hakkında detaylı bilgi almadan bu işlemi başlatmamanızı öneririz. Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun paketler hakkında bilgi vermek ve Turkcell numara taşıma kampanyamız hakkında bilgi almak için buradayız.

Turkcell numara taşıma kampanyası

Turkcell bedava internet, yeni Turkcell hat alma, Turkcell faturalı veya faturasız numara taşıma ile ilgili araştırmalar yaptık ve aşağıda birçok faydalı kampanyayı paylaştık. Yeni bir hat almak istiyorsanız veya örneğin hattın size uygun olmaması, ihtiyaçlarınızı karşılamaması gibi nedenlerle numaranızı taşımayı düşünüyorsanız veya Turkcell’in sunduğu kampanyaları cazip buluyorsanız, bunu çok iyi anlıyoruz. neden hemen Turkcell numara taşıma kampanyaları listesine başlayacağım.

Turkcell web adresinden numara taşıyanlara veya yeni hat alanlara 8 GB bedava web kampanyası

Bu promosyon sadece online satışlara, yani Turkcell’in internet sitesine giriş yaparak numara taşıma veya yeni hat satın alma işlemlerine yöneliktir. Faturalı bağlantı satın alırsanız veya numaranızı taşırsanız, 4 ay ücretsiz 2 GB internet kazanırsınız. Ayrıca, onu almak yerine size getirecekler. Önce paketinizi seçin, formu doldurun ve gönderinizin gelmesini bekleyin.

Numaralarını Turkcell’e taşımak isteyenler online işlem yaptıklarında indirim kazanabiliyor!

Bir hattı taşırsanız veya yeni bir hat alırsanız Turkcell’in online sitesinde 5 TL, 10 TL veya 15 TL indirim alabilirsiniz. Numara taşıma işlemini dijital operatörünüz veya Turkcell’in web sitesi üzerinden gerçekleştirdikten sonra, 90 gün içinde hat etkinleştirme işlemini tamamlamanız halinde indirim hakkı kazanırsınız. 3 fatura döneminde 5 TL, 10 TL ve 15 TL indirim kazanın.

  • 5 TL indirim hakkı kazanmak; GNÇ Fırsat 5, GNÇ Fırsat 9, GNÇ Net Ben, Süper Fırsat 1GB, Süper Fırsat 2GB, Süper Fırsat 5GB, Süper Fırsat 8GB Yıllık Abonelik kampanyalarına uygulanır.
  • 10 TL indirim kazanmak; GNÇ Fırsat 13, GNÇ Fırsat Mega, GNÇ Fırsat Mega+, Süper Fırsat 10GB, Süper Fırsat 15GB+, Süper Fırsat 20GB Yıllık Abonelik kampanyalarına uygulanır.
  • 15TL indirim; GNÇ Fırsat 60, Platinum 25, Platinum 50, Platinum Black 85 Yıllık Abonelik kampanyalarına uygulanır.
Dikkatini Çekmedi mi ?  VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 6 Mart vapur seferleri iptal olacak mı? İptal olan vapur seferleri!

2023 yılına ait faturasız ve faturalı olmak üzere geçerli Turkcell numara taşıma kampanyası yukarıda gösterilmiştir. Yeni bir hat satın almak istiyorsanız, daha birçok promosyon mevcuttur. Bu nedenle, yeni bir Türkcell hattı satın almak isteyenler için ayrı bir liste oluşturduk.

Turkcell Yeni Hat Alım Kampanyası

Platin 25 Kampanyası

Yeni bir Turkcell hattı satın almak isteyen kullanıcılar, Turkcell müşterilerini ayda 189 TL’ye sınırsız arama seçeneğine sahipler. Ayrıca 25GB ve BİP, WHATSAPP da ücretsiz. Bu promosyon 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerlidir.

Platin 50 Kampanyası

25 GB yetmez diyenlere 50 GB internet hakkı sunan Platinum 50 kampanyası, 25 GB internet artı sosyal medya için 25 GB internet hakkı veriyor. 1500 dakika konuşma ve bip sesi, WHATSAPP ücretsizdir. Turkcell’lerle sınırsız ücretsiz görüşme.

İnternete özel indirim kampanyası

Yukarıda da belirttiğimiz gibi 5, 10 veya 15 TL’lik indirimi alabilmek için yeni hattı Turkcell’in internet sitesinden online satış olarak satın almanız gerekiyor.

  • Faturasız Kampanyalar, Bol GB Tanışma Kampanyası, sponsorlu hat ve Turist tanışma kampanyası

Yeni bir Turkcell faturasız hat istiyorsanız, harika gb kampanyasından yararlanın ve bir ay boyunca tek yön 25 GB, 750 dakika, 250 SMS kazanın. Bu kampanya 30 Haziran’a kadar geçerlidir. Turkcell’in Turist Hattını satın almak isteyenler 20 GB için 200 TL ödüyor ve her yöne 200 dakika hak kazanıyor. Sponsorlu hat satın almak isteyenler aylık açılış vergisi ödeyebilirler.

  • Kampanya kapsamında, turkcell.com.tr üzerinden talebini yaparak numarası başarılı bir şekilde Turkcell’e taşınan ya da yeni hat alan aboneler, 4 ay boyunca geçerli aylık 2 GB hediye internet kazanacaklardır. 2 GB hediyenin kazanılabilmesi için, numara taşıma ya da yeni hat alma talebinin turkcell.com.tr üzerinden adrese teslim süreci ile yapılmış olması gerekmektedir.
  • Bir GSM numarası kampanyadan en fazla 1 kez yararlanabilecektir.
  • 2 GB hediyesi yurt içinde geçerlidir, 3. şahıslara transfer edilemez, bir dönem içinde kullanılmayan fayda bir sonraki döneme devretmez.
  • 2 GB internet hediyesini bitiren aboneler, varsa başka kampanya veya paketleri üzerinden, yoksa tarifesinden ücretlendirilir.
  • Kampanyaya dahil olan internet faydası için üst hız limiti 7,2 Mbps, önceliklendirme seviyesi 2. öncelikte olacaktır. Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • 23 Kasım’dan önce turkcell.com.tr üzerinden adrese teslim süreci ile yapılan numara taşıma taleplerinde 6 ay 1GB hediyesi geçerlidir.
Dikkatini Çekmedi mi ?  MİLLİ YAS İŞARETİ NEDİR? Milli yas işareti emoji var mı, nasıl kopyalanır?

Yorum yapın

en iyi