Turkcell Bip internet Kazanma yolları 2023

Kullan Kazan kampanyası ile Turkcell aboneleri BİP İnternet kazanmaya devam edebilir. Bip Yıldızları ile Turkcell’den kolayca ücretsiz internet alabilirsiniz.

Uygulamaları kullanarak ücretsiz internet kazanmak bugünlerde çok kolay! Birçok promosyon var ve size uygun olanı bulabilirsiniz. Örneğin; Mesajlarınızla para kazanabileceğiniz bir kampanyaya katılmak ister misiniz? Mevcut internet hakları Bip uygulamasını kullananlara verilmektedir. Beep Internet Winning’in gerektirdiği şey çok basit. Bip, bu uygulamayı kullanarak verilen görevleri tamamlayarak günlük 1GB hediye almanızı sağlayan bir Turkcell uygulamasıdır. Bip kampanyası ile her hafta 1 GB bedava internet kazanın. Elbette sohbet edip kazanmak daha eğlenceli olacaktır.

Bip Nedir?

Bip, Turkcell tarafından geliştirilmiş bir uygulamadır. Bip sesi ve WhatsApp çok benzer. WhatsApp ile yapabileceğiniz her şeyi Beep uygulamasıyla yapabilirsiniz. Bip’in birçok özelliğinden ücretsiz yararlanabilirsiniz ve Turkcell ile bu uygulamayı kullanarak Piep İnternet kazanabilirsiniz.

Bip Whatsapp, kullanıcı sözleşmesini değiştirerek oldukça popüler hale geldi. BİP’in kamuoyu ve toplumsal duyarlılığı ön planda tutması nedeniyle yaygınlaştırılmasını savunuyoruz. Bip, kullanıcılara internette ek gelir elde etme fırsatı vererek kullanımı arttırmayı amaçlamaktadır. Şimdi BIP’in neler yapabileceğini görelim.

  • Fotoğraf, video paylaşmak.
  • Görüntülü konuşmak
  • Yazışmak.
  • Whatsapptan çok daha iyi olan bir yanı web’den bip uygulamasını açtığınızda telefonunuz kapalı da olsa konuşma ve görüşme yapabilirsiniz. Telefonunuzun şarjı az ya da bitti diye bir ikaz vermesi endişe duymanızı sağlamaz.
  • Tek tuşa basarak 10 kişiye konumunuzu bildirebilirsiniz.
  • Numaranızı belli etmeden birçok kişi ile görüşme yapabilirsiniz.

Anlık mesajlaşma için oluşturulan bip uygulamasını birçok kurumun kullandığını biliyor muydunuz?

Bip Ücretsiz mi?

Bip, Turkcell tarafından geliştirilmiş bir sosyal medya uygulamasıdır. Kullanımı tamamen ücretsizdir ve birçok özelliğe sahiptir. Sadece Türkcell aboneleri için değil, Vodafone ve Türk Telekom aboneleri için de ücretsiz ve indirmesi kolaydır. (İnternet Doğru Beep Free sadece Turkcelle aboneleri için geçerlidir.) Yani dünyaca ünlü WhatsApp uygulamasına benzer ve bu uygulama da aynı işlevi görebilmektedir.

Dikkatini Çekmedi mi ?  2. sayfa konuğu Tuğba Ekinci kimdir? Tuğba Ekinci kaç yaşında, nereli?

Bip internet Kazanma 

Bip hediye internet kazanabilmek için verilen görevler;

100, 250, 500, 750, 1000, 1200, 1500, 2000, 2500, 4000, 5000, 10.000 mesaj gönderme görevi verilirse ve bu görevleri hafta sonuna kadar tamamlarsanız 1 GB alacaksınız. para kazanmak İnternette her gün. Verilen görevi tamamladıktan sonra ‘Bu haftanın hediyesini al‘ butonuna tıklayarak hattınıza ücretsiz 1 GB internet yükleyebilirsiniz.

Bipten nasıl internet kazanılır

  • Bip bedava internet Kampanyası 31 aralık 2023 tarihine kadar geçerlidir.
  • Bip haftanın yıldızları kampanyası pazartesi günü başlar ve Pazar günü sona erer.
  • Bip yıldızı olarak seçilen kullanıcılara özel bilgilendirme mesajı atılır.
  • Bip uygulamasını kullanarak bir kişiden diğer kişiye veya kişiden gruba atılan mesajlar, kontak bilgisi (iletişim hakkında numara vs) paylaşımı, lokasyon paylaşımı, caps ve sticker gönderimi, sesli mesaj gönderme, fotoğraf ve video gönderme dahildir.
  • Bip internet Kazanma kampanyasından faydalananlar Diğer bip uygulaması kampanyalarından faydalananlar bu kampanyadan da faydalanabilirler.
  • Kampanyadan kazanılan hediye başka bir kimseye devredilemez.
  • BiP Yıldızları 25-26 Şubat 2020 tarihleri arasında bir kereye mahsus Sürpriz Hediye kampanyasına dahil edilmiştir.  Kampanya tarihleri arasında bir arkadaşını davet edip BiP kanalını takip ederek, kazan yazanlar ,1 hafta boyunca kullanabilecekleri her yöne BiP’ten 500 dk. kazanacaklardır. 500dk hediyesi, müşteri  koşulları sağlayarak 1 arkadaşını davet ettikten sonra 48 saat içinde  tanımlanacaktır.
  • Bip internet kazanma kampanyası her ayın ikisinde başlar ve diğer ayın ikisinde biter.

Bip bedava internet 

Promosyon 2017’de yayınlandı ve hala güncelleniyor, böylece hala kazanabilirsiniz. Bip İnternet Kazandıran kampanyası 2023‘de de devam ediyor.

BİP Kim İstiyor kampanyası ile internetten 1 GB kazanmak isteyenleri bir araya toplayın!

Bip İnternet Yarışmayı Kazanmak İstiyorsanız Kazanın! Kazanan sınavlar herkes tarafından sevilir, pek çok kişi bu tür yarışmalara katılır ve kazanmaya çalışır. Bazı insanlar hiçbir zaman katılma fırsatı bulamazken, diğerleri hedeflerine ulaşamaz. Turkcell hattı olan herkes katılabilir, kazanması çok kolay olan bu kampanya 15 sorudan oluşuyor ve 5 seviyeden oluşuyor.

  • İsterseniz bir aşamada sonlandırma yapıp size sunulan ödülü alabilirsiniz ya da 15 sorunun hepsini doğru cevaplayıp sonucunda 1 GB internet hakkı kazanabilirsiniz..
  • Yapmanız gerekenler ise bip uygulaması indirmek ve kim 1 GB ister kanalını takip etmek
  • Bu kampanya 31 aralık 2023 tarihinde sona erecek!
  • Keşfet kanalını ve kim 1 GB ister kanalını takip etmek ücretsiz.
  • Eğer Yarışmadan elenirseniz veya bir ödül alırsanız, bir sonraki yarışmayı beklemeden tekrar oynamak isterseniz HEMEN yazarak, belirtilen ücreti ödemek koşuluyla, yarışmaya tekrar başlayabilirsiniz.
Dikkatini Çekmedi mi ?  MasterChef Ozi kimdir? MasterChef Ozi gerçek adı ne?

Bip Tribün Mobil ile Hediye İnternet Nasıl Kazanılır?

Desteklediğiniz ekibe marşı dinletmek ve doğrudan Bip’ten ücretsiz internet almak çok kolay. Haftalık 3 TL’lik Tribune Mobil kampanyasından bedava internet kazanmak için hediye internet çarkını çevirmeniz yeterli.

Turkcell Bip ücretsiz internet kampanyası

Turkcell Bip, ücretsiz internet paketleri sunarak kullanıcılarına WhatsApp ve Skype gibi önemli iletişim araçlarıyla mücadelesinde yardımcı oluyor. Bu anlamda güncel indirimler veya ücretsiz internet kullanım seçeneklerini düzenli olarak sunarak memnuniyeti artırmak istiyoruz. Turkcell’in yeni servisi Bip uygulaması, farklı seçenekleri değerlendirmenizi ve Turkcell kalitesinde bedava internetin keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Web sitemizde yayınlanan promosyonlar belirli kişilerle genişletilebilir veya sınırlandırılabilir. Yayınladığımız içerikler (Turkcell Bip’in bedava internet kampanyası dahil) kesinlikle haber değeri taşır ve kullanımı tamamen kullanıcının sorumluluğundadır. Turkcell kampanyaları değiştirebilir veya kaldırabilir, bu nedenle lütfen kampanyalarınızı kullanmadan önce sürelerini takip edin.

Bipten bedava internet kazanmak için uygulamayı indirmek bile yeterlidir. Ayrıca bedava internet için birçok kampanya mevcut. Örneğin , soruları yanıtlayarak 1GB internet hakkı kazanabilirsiniz.

Yorum yapın

en iyi