Türk Telekom yeni hat ücreti ne kadar? ⚡

Türk Telekom faturalı hat ücretleri tamamen ücretsizdir. Yeni faturalı bağlantılar için online başvuru yapılabilir. Online başvurunuz sonucunda Türk Telekom müşteri hizmetlerinden bir telefon alacaksınız. Hattınız ücretsiz olarak kargo ile gönderilecektir. Taşıyıcı yeni hattı ve imzalanacak belgeleri teslim ettikten sonra hat kullanıma açılır. Yeni bir hat satın alacak olan kişiler ise operatörlerin hat açtırma ücretlerini merak ediyor. Bu noktada Türk Telekom faturasız hat fiyatları değişiklik gösterebiliyor.

Türk Telekom Hazır Kart Fiyatları Yüksek Mi

Operatörlerin sunduğu ön ödemeli kartların fiyatları genel olarak birbirine yakındır. Türk Telekom ön ödemeli kartlar 105, 150 ve 200 TL’ye kadar. Bu hatlar bayinizden veya internet üzerinden başvurarak temin edilebilir. Başvuru sırasında kimlik ibrazı zorunludur.

Türk Telekom’un ön ödemeli hat fiyatları kâr paylaşımı ve gümrük vergileri nedeniyle dalgalanma göstermekte olup, bu hat için herhangi bir taşıma ücreti ödenmemektedir. Başka bir operatörün ön ödemeli aboneliğinden geçişte Türk Telekom şubesinde ödeme yapılmayacaktır. Ancak bayiler bir işlem ücreti alabilir. Türk Telekom’un önerisi kapsamında mevcut ön ödemeli mobil kartücretleri 2023‘de genel olarak bu seviyede kalacak.

Yeni Hat Alanlar Özel Faturasız Paket Fiyatları

Aşağıda bulunan kampanyalar yeni hat alan müşteriler için geçerlidir.. Sizde kampanya dan yararlanabilirsiniz..

Hoş Geldin Yeni Hat Kampanyası:

  • Dakika: 750 DK
  • İnternet: 20 GB
  • SMS: 750 SMS
  • Hediye: WhatsApp sınırsız konuşma.
  • Paket Fiyatı: 10 TL
  • Paket Süresi: 28 gün
  • Paket Başvurusu: HOSGELDIN yazıp 5555’e SMS gönderin.

Hoş Geldin 50 GB Yeni Hat Kampanyası:

Dakika: 1000 DK
İnternet: 50 GB
SMS: 1000 SMS
Hediye: WhatsApp sınırsız konuşma ve 5GB sosyal medya paketi.
Paket Fiyatı: 100 TL
Paket Süresi: 28 gün
Paket Başvurusu: HOS 50GB yazıp 5555’e SMS gönderin.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Pazar günü İstanbul'da kar mı yağacak? AKOM'dan uyarı geldi

Hoş Geldin 75 GB Yeni Hat Kampanyası:

Dakika: 250 DK
İnternet: 75 GB
SMS: 250 SMS
Hediye: WhatsApp sınırsız konuşma.
Paket Fiyatı: 100 TL
Paket Süresi: 28 gün
Paket Başvurusu: HOS 75GB yazıp 5555’e SMS gönderin.

Türk Telekom Numara Değiştirme Ücreti Ne Kadar?

Halihazırda bir Türk Telekom bağlantınız varsa kayıtlı SIM kart numarasını değiştirerek kullanabilirsiniz. Bu sayede daha az maliyet ödeyebilirsiniz. Ön ödemeli veya ön ödemesiz yeni numara alma işlemi için 24,99 TL ödemeniz yeterlidir. Faturasız hat sahipleri numara değiştirirken bakiyelerinde 24,99 TL’ye ihtiyaç duyarlar.

Numarayı Türk Telekom web sitesindeki Online İşlemler menüsünden değiştirebilirsiniz. Numaranızı online işlemlerden farklı olarak bir Türk Telekom bayisinden de değiştirebilirsiniz.

Türk Telekom Faturasız Hat Fiyatları

Türk Telekom faturalı hatlar için ücret almamaktadır. Ancak ön ödemeli hatlar belirli bir ücrete tabi olacaktır. Standart 2023 Telekom faturasız hat ücreti 150 TL‘dir. Ancak aldığınız mağazaya göre değişiklik gösterebilir. Çünkü Türk Telekom tacirleri hat ücretlerine kendi temettülerini ekleyebiliyorlar. Bu nedenle faturasız hatlar da farklı fiyatlardan satılmaktadır.

ürk Telekom’un sunduğu faturasız hatların fiyatları aynı zamanda tarifeye göre de değişiklik gösterebiliyor. Tarife ve sunduklarına göre fiyatlar şu şekildedir:

  • Standart Türk Telekom; 150 TL
  • Fenercell; 110 TL
  • Trabzoncell; 130 TL
  • Galatasaray Mobile; 120 TL
  • Bimcell; 105 TL
  • Pttcell; 115 TL
  • Bursasporcell; 110 TL
  • Kafkafcell; 120 TL

Türk Telekom tarafından kurumlara ve takımlara özel sunulan faturasız hat ve tarifeler yapılan anlaşmaya ve hattın içeriğine göre belirtilen şekilde değişir. Türk Telekom faturasız hat fiyatları abonelik işlemi yapılırken müşterinin onaylanması halinde hat açılır. Standart Türk Telekom hazır kart fiyatı 150 TL olsa da bayi kar payı nedeniyle fiyatta değişkenlik söz konusudur.

Dikkatini Çekmedi mi ?  20 Aralık 2023 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Aralık Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!

Türk Telekom Hat Fiyatları Ne Kadar

Türk Telekom faturalı hat fiyatları genelde ücretsiz olarak verilmektedir. Eğer faturasız hat almayı düşünüyorsanız sizden faturasız hat ücreti talep edilir. Türk Telekom hat fiyatları 2022 yılında bayilere göre değişiklik göstermesine karşın 120 TL ile 180 TL arasında satılmaktadır.

Türk Telekom Yeni Hat Fiyatları

Kullanıcı bakımdan abone sayısını hızlıca yükselten Türk Telekom bir çok kişinin tercih ettiği operatörlerden biridir. Özellikle gençlerin tercih ettiği Türk Telekom yeni hat fiyatları 2022 itibari ile 150 TL ile 200 TL arasında değişmektedir.

Yorum yapın

en iyi