Tinder Gold promosyon kodu

Tinder Gold promosyon kodu veya bedava Tinder Plus kullanıyor musunuz? Cevabınız evet ise bu yazı tam size göre. Ücretsiz Tinder promosyon kodları veriyoruz. Başta ülkemiz olmak üzere dünya çapında geniş bir kullanıcı yelpazesine sahip olan Tinder, kullanıcıların sanal arkadaşlar edinmelerini sağlayan bir platformdur. Bu platformun amacı, arkadaşlardan oluşan bir sosyal ağ oluşturmaktır. Aslında sosyal medya platformlarındaki bu ortak amaç doğrudan bireylerin bir araya gelmesi için tasarlanmış ve sunulmuştur. Uygulamada aktif üyeleri görebilir ve uygun profillere sahip kişilerle tanışabilirsiniz. Ücretsiz üyelik modeli ile açılan bir hesabın belirli üyeliğine özel oluşturulan avantajlardan faydalanmak için ücret ödenmesi gerekmektedir. freehesap.org olarak siz değerli ziyaretçilerimize ücretsiz bir Tinder promosyon kodu sunmak istiyoruz. Makaleye devam etmek, hesabınıza erişmenizi sağlayacaktır.

Bedava Tinder Gold Kodları Güvenli midir?

Tinder üzerinden verdiğimiz bedava promosyon kodlarını kullanarak başarılı bir şekilde uygulamaya giriş yapabilirsiniz. Güvenliğiniz için hesapların önemli ayarlarını güncellemeniz gerektiğini belirtmek isteriz. Hesap güvenliği ve kontrolü tamamıyla ziyaretçiye ait olup olarak biz ve Tinder firması sorumluluk kabul etmemektedir. Bedava Tinder gold özelliklerinizi deneyebilmeniz adına paylaşılmaktadır.

Bedava Tinder Platinum Kodları Nasıl Aktif Edilir?

Sizlere liste üzerinde sunduğumuz bedava Tinder platinum kodları aktif durumdadır. Kodları girdiğiniz zaman kodların aktif olduğunu görebilirsiniz. Değerli ziyaretçilerimiz için tedarik ettiğimiz platinum-gold-plus özellikli kodları deneyebilirsiniz. Tamamıyla bedava tinder promosyon kodları oluşmaktadır.

Tinder promosyon kodlarını uygulama içinde aktifleştiremiyoruz. Şu adımları izleyerek kodları kullanabilirsiniz.

  • https://tinder.com/tr adresine giderek hesabınıza giriş yapın.
  • Giriş yaptıktan sonra sol üstte bulunan profil resminize tıklayın.
  • Ayarlar ikonunu dokunun. Açılan sayfadan;
  • Promosyon Kodu sekmesine tıklayın ve açılan pencereye kodu girin.

Tinder Promosyon Kodu Nasıl Alınır

tinder gold üyelik 2023

 

Tinder Gold Nedir?

Tinder Gold, flört uygulaması Tinder tarafından sunulan abonelik tabanlı bir hizmettir. Bir Tinder Gold aboneliği ile kullanıcılar, kullanıcının profilini kaydırmadan önce onları kimin beğendiğini görmesini sağlayan “Beğenenler” ve kullanıcıların farklı konumlardaki kişilerle eşleşmesini sağlayan “Pasaport” gibi ek özelliklere erişebilir. Tinder Gold ayrıca sınırsız kaydırma ve reklamları kapatma yeteneği gibi bir Tinder Plus aboneliğiyle sunulan tüm özellikleri içermektedir.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Yalova'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? 20 Mart Yalova'da nerede deprem oldu?

Tinder Gold Özellikleri

Tinder Gold’u kullanmaya başlayanlar, ücretsiz versiyona nazaran bazı ekstra özelliklere sahip olacaklar. Bu özellikler sırasıyla şunlardır:

  • “Beğenenler”: Bu özellik, kullanıcıların profillerini kaydırmadan önce onları kimin beğendiğini görmelerini sağlıyor.
  • “Pasaport”: Kullanıcıların farklı konumlardaki kişilerle eşleşmesini sağlayan bir özelliktir.
  • Sınırsız kaydırma: Bir Tinder Gold aboneliği ile kullanıcılar herhangi bir sınırlama olmaksızın sağa veya sola istedikleri kadar kaydırma yapabilirler.
  • Reklam yok: Tinder Gold aboneleri uygulamayı kullanırken herhangi bir reklam görmezler.
  • “En Çok Tercih Edilenler”: Bu özellik, kullanıcılara özellikle de kullanıcıyla uyumlu olduğu düşünülen profillerden oluşan bir liste sunar.
  • “Süper Beğeniler”: Bir Tinder Gold aboneliği ile kullanıcılar, özellikle ilgilendikleri profillere “Süper Beğeni” gönderebilirler. “Süper Beğeniler”, diğer kişinin, kullanıcının kendisiyle özellikle ilgilendiğini bilmesini sağlar.
  • “Geri alma”: Bu özellik, kullanıcıların sağa kaydırmak istedikleri bir profilde yanlışlıkla sola kaydırmaları durumunda son kaydırmalarını geri almalarına olanak tanır.

Tinder Gold, dünyaca ünlü çöpçatanlık uygulamasının ücretli sürümüdür. Ancak birçok kullanıcı Tinder Gold’un ücretsiz yapılıp yapılamayacağını merak ediyor.

Tinder Gold hakkında biraz daha, normal Tinder uygulamasının güncellenmiş bir versiyonu. Tinder Gold, temel uygulamada aldığınız her şeye ek olarak sınırsız beğeni, günde 5 süper beğeni, sınırsız kaydırma ve reklamsız gibi özel özellikler sunar.

Yorum yapın

en iyi