Telegram Video İndirme Nasıl Yapılır? 🌝

Yazımızda sizlere Telegram’da beğendiğiniz tüm videoları nasıl indireceğinizi öğreneceksiniz.Telegram’dan video indirme adımları aslında oldukça basittir. İçeriğin geri kalanı, Telegram hesabınıza video indirmek için yapmanız gerekenleri açıklayacaktır. Ama önce Telegram hakkında kısa bilgiler paylaşalım. Şimdi video indirme adımlarını paylaşalım.

WhatsApp ve BiP uygulamaları gibi telegram uygulamaları düşünebilirsiniz. Telegram üzerinden anlık mesajlaşma ve sesli konferans yapabilirsiniz. WhatsApp’ın gizlilik sözleşmesini değiştirdiğini açıklamasının ardından Telegram kullanıcılarının sayısı önemli ölçüde arttı. Bu kadar popülaritenin ardından Telegram‘da video indirme imkanı büyük merak uyandırdı. Bu yazıda bu aşamaları paylaşacağım.

Telegramdan Video İndirme İçin Neler Gerekiyor?

Telegram sohbetlerinde gönderilen videoları bilgisayarınıza veya telefonunuza indirebilirsiniz. Ancak hem teknik olarak hem de cihaz kapasitesi açısından dikkat edilmesi gereken bazı detaylar var. Peki onlar ne?

İhtiyacınız olanlar:

  • İnternet bağlantınızın olması gerekiyor.
  • Telefonda depolama alanında alan olması gerekiyor.
  • Son olarak da mesaj içerisinde paylaşılan bir videonun olması gerekiyor.

Telegram’da Video İndirme İle İlgili Sık Sorulan Sorular

Telegramdaki videolar nereye kaydedilir?

Telegramda indirmiş olduğunuz tüm videolar Galeri içerisinde Telegram adında yeni bir klasörün içerisine kayıt edilir. Aynı zamanda Android cihazlarda sdcard içerisinde yeni bir klasöre de indirilmiş olabilir.

Telegram Otomatik İndirme Açma

Otomatik video indirmek için Telegram hesabınıza giriş yapın. Hesaba giriş yaptıktan sonra sol üst tarafta yer alan menü çubuğuna tıklayın ve ardından Ayarlar menüsüne giriş yapın. Bu alanda karşınıza “Otomatik Medya İndirme” alanı çıkacak. Burada size uyan ayarları aktif duruma getirebilirsiniz.

Telegram Otomatik İndirme Kapatma

Telegramda otomatik video indirmeyi kapatmak için Telegram hesabınıza giriş yapın. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra Sol tarafta yer alan Menü çubuğuna tıklayın. Açılan ekranda “Ayarlar” menüsüne giriş yapın. Karşınıza çıkan ekranda “Otomatik Medya İndirme” alanındaki size uyan seçenekleri kapatın.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Fatih Mehmet Maçoğlu hangi partiden, nereye aday oldu?

Telegram Video İndirmeden İzleme

Telegram’ın Android sürümlerinde video akış özelliği getirildi. Bu özellik sayesinde videoları indirme işleminin tamamlanmasını beklemeden direkt olarak izleyebileceksiniz.

Yorum yapın

en iyi