Şok Market Çalışma Şartları, Çalışma Saatleri, Maaşları Ne Kadar?

Şok markette maaşlar ve çalışma koşulları nasıl diye merak edenler için Şok markette çalışma şartları ve maaşları araştırdık. 2023 yılı güncel maaşları ve çalışma koşullarına bu yazıdan ulaşabilirsiniz.

Şok marketteki çalışma koşulları hakkında bilgi arayan kişiler genellikle şubelerden birinde çalışıp para kazanmak isterler.Ben de katkıda bulunmak isterim çünkü o Tabii boş zamanınızı değerlendirmek, meşgul olmak ve sosyalleşmek istiyorsanız (mağazaya girenlerin sayısı düşünüldüğünde bu sosyalliği pek de kesmiyor), önce Şok’taki çalışma koşullarını öğrenin. 2023’de Şok marketteki çalışma koşullarının değişip değişmeyeceğini görmeye gelenler, bu konulardaki sorularına yanıt alabilecekler.

2023’te Şok markette çalışma koşulları

1,5 saatlik bir mola var ama mağazada yalnızsanız veya yoğun bir gün geçiriyorsanız süreyi kısaltmanız gerekebilir.
7,5 saat çalışma zorunluluğu nedeniyle toplam 9 saat Şok şubesinde durmak zorunda kalıyorum ve bu süre zaman zaman değişebiliyor. Vaka sayımı, ürün yerleştirme ve diğer bazı görevler nedeniyle gecikmeler gerekli olabilir.

Yöneticiler tarafından denetlenir. Bu denetim, ürün yerleştirme, süresi dolmuş ürünlerin varlığı ve müşteri yanıt verebilirliği gibi konuları inceler. Ürünler depoya ulaştıktan sonra taşınır ve paletlere yerleştirilir. Koridorlar azaldığında veya bittiğinde, depo yeni kutuları alır, açar ve doldurur.
Haftada bir gün iznim var, yani 26 gün çalışmak zorundayım.
Şirkete katıldıktan sonraki ilk hafta kasaya uğramazsınız ve yavaş yavaş diğer çalışanlarla tanıştırılırsınız.

Ürün barkodlarının güncellenmesi ve yerleştirilmesi, kasadaki müşterilerin indirimli ürün sorunları hakkında bilgilendirilmeleri gerekmektedir (böylece bu ürünler 25 TL ve üzeri alışverişlerde indirimlidir…).
Şok edici çalışma koşullarında en önemli konunun müşteri memnuniyeti olduğunu bilmelisiniz. Bu nedenle müşteriler kasada bekletilmemeli ve bir ürünü listeleseniz bile önce kasadan geçirmeleri gerekir.

Yorum veya eleştiri yapmak isterseniz yazının altına ekleyebilirsiniz. 2021’deki şok edici çalışma koşulları, 2020’dekiyle hemen hemen aynı. Pandemi süreci devam ederken ve virüsün kolay kolay bitmediği bilindiğinden, birkaç yıl daha sürebilir. Mağazayı erken açmak, temizlik ve diğer işler bittikten sonra zamanında mağaza açılmalı, ürünler aktüel ürün gününde akşam erken saatlerde reyonlarda sıralanmalıdır. şok piyasa maaşları

Dikkatini Çekmedi mi ?  VERGİSİZ İPHONE ALINIYOR MU? Vergisiz iPhone kimler alabilir?

ŞOK Market, Japonya’nın önde gelen market şirketlerinden biridir. Şok, aktüel ürünleri ile birçok müşteri potansiyeline sahip olması nedeni ile eleman ihtiyacı olan bir firmadır. Pandemi sırasında sanal pazarlara odaklanmak isteyen şirketlerin çok sayıda personele ihtiyacı var. Tabii şok piyasa çalışma koşulları yoğunluktan dolayı biraz daha zor olabiliyor.

Şok market maaşları asgari ücretten başlamakta ve özel günlerde aldığınız ikramiyelere göre değişiklik göstermektedir. Mağaza müdürü veya mağaza müdürü gibi bir pozisyon alırsanız doğal olarak artacaktır. Bu artış 500 TL’den 1000 TL‘ye kadar çıkabilir ve Şok Piyasalar personelinden net bir cevap istememiz gerekebilir. Numaraların başka bir yerinde yazan yüksekliğe aldanmayın. Personele sorduktan sonra, başka bir yere bakmanın aşırı bir fark olduğunu gördük.

Unutmayın, Şok Market artık eve teslim hizmeti de veriyor ve bu hizmeti çalışanlar veriyor. Prensip olarak, bu hizmeti yakındaki evler için kullanmak daha iyidir, ancak bazı durumlarda araba gerekli olabilir, bu nedenle sıradan bir araba ile teslim alma hizmeti olacaktır. Mağaza yoğunluğuna bakarak teslimatı işleme koyacağız. Müşterilerin satın aldığı ürünlere bakın, miktar ve kilogram özelliklerine bakın, paketleyin ve eve götürün. Müşteriler için iyi bir hizmet olabilir ama çalışanlar için biraz sıkıntılı olabilir.

Yorum yapın

en iyi