Sıla Doğu kimdir? Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu kimdir? Sıla Doğu kaç yaşında, nereli? Sıla Doğu ne iş yapıyor? Sıla Doğu Muhammet Yakut’a ne dedi? Sıla Doğu Muhammet Yakut’u tehdit mi etti? Sıla Doğu neden gündemde?

Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu kimdir? Sıla Doğu kaç yaşında, nereli? Sıla Doğu ne iş yapıyor? Sıla Doğu Muhammet Yakut’a ne dedi? Sıla Doğu Muhammet Yakut’u tehdit mi etti? Sıla Doğu neden gündemde? İşte merak edilen o soruların cevapları…

SILA DOĞU KİMDİR?

Sıla Doğu, güzellik uzmanı, dijital medya içerik üreticisi, girişimci ve iş kadını olarak tanınan bir fenomendir. Aynı zamanda ünlü isim Dilan Polat’ın kardeşi olarak bilinir ve Can Doğu adında bir erkek kardeşi vardır. İstanbul’da Dilan Polat ile birlikte açtıkları bir güzellik merkezi işletmektedir.

Sıla Doğu, genç yaşlardan itibaren oyunculuk hayali taşısa da ailesinin desteğini alamadığı için kariyerine iş dünyasında devam etmeye karar vermiştir. Ablası Dilan Polat ile birlikte girişimcilik yoluna adım atmış ve açtıkları güzellik merkezi kısa sürede büyük başarı elde etmiştir. Güzel isim, ünlü isimler arasında Şeyma Subaşı, Dila Tarkan, Aleyna Tilki, Nez Demir, Selin Ciğerci ve Eylül Öztürk gibi isimlerin güzellik merkezini tercih eden müdavimleri arasında yer almıştır.

Sıla Doğu, Adanalıdır ve aslen baba tarafından Adana iline kayıtlıdır. 1.75 cm boyunda ve 53 kilogram ağırlığındadır. 6 Mayıs 1996 doğumlu olan Doğu, 26 yaşındadır ve burcu Boğa’dır. 2023 yılında Umre’ye gitmiş ve sosyal medya paylaşımları ile büyük ilgi çekmiştir.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Sakla Beni İncila Kimdir? Cemre Baysel Kimdir? Cemre Baysel Nereli Ve Kaç Yaşında?

Yorum yapın

en iyi