Serpil Örümcer Kimdir? Serpil Örümcer Nereli Ve Kaç Yaşında?

Serpil Örümcer Kimdir? Serpil Örümcer Nereli Ve Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Serpil Örümcer Kimdir? Serpil Örümcer Nereli Ve Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Serpil Örümcer Kimdir?

Türk oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, 8 Aralık 1952 tarihinde doğdu. Örümcer, ünlü pop sanatçısı Berkant (Bay Samanyolu) ile bir dönem evlilik yaşadı. İkilinin aşkı Beşiktaş’ta bir çay bahçesinde başladı ve nikah masasında son buldu. Örümcer, Berkant’ın çalıştığı gece kulübünde sahne almaya başlayarak zamanla şöhret kazandı. Ancak, aşkları sadece 1 yıl sürdü ve Örümcer, kızı Fulya’ya hamileyken eşi Berkant’tan, alkol kullanımı nedeniyle ayrıldı. Daha sonra Serpil Örümcer müziğe adım attı ve 5 albüm ve 7 adet 45’lik çıkardı.

Örümcer, daha sonra Batmanlı iş insanı Hasan Ölük ile evlendi, ve bu evlilik dört eşinden biri oldu.

1969’da İzmir Fuarı’nda en yüksek ücreti alan sanatçı olarak bilinmektedir.

1990’lı yıllarda cilt kanserine yakalanan ve maddi zorluklarla karşılaşan Örümcer, yaşam mücadelesi veriyor. 2010 yılında evinin kötü durumu Dekodizayn programı tarafından düzeltilmiş ve restore edilmiştir. 2024 yılında faturalarını ödeyebilmek için koleksiyonunu satmak zorunda kaldığını açıklamıştır.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

Dikkatini Çekmedi mi ?  T.C. ÇEVRE, ŞEHİR. VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İHALE İLANI ALTYAPI İŞLERİ YAPTIRILACAK

Yorum yapın

en iyi