Serdal Doğan kimdir? Serdal Doğan kaç yaşında, nereli? Altın Portakal Anlatsam Film Olur yönetmeni kimdir? Anlatsam Film Olur filmi kime ait? Anlatsam Film Olur kim yönetti?




Haber albümü için resme tıklayın

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 7-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 60. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Ulusal Belgesel Film ve Kısa Metraj Film Yarışması’nda yarışacak yapımlar açıklandı. Anlatsam Film Olur filminin yönetmeni ise merak edildi. Serdal Doğan kimdir? Serdal Doğan kaç yaşında, nereli? Altın Portakal Anlatsam Film Olur yönetmeni kimdir? Anlatsam Film Olur filmi kime ait? Anlatsam Film Olur kim yönetti? İşte o soruların cevapları…

SERDAL DOĞAN KİMDİR?

Serdal Doğan, 2006 yılından beri Asi Film Yapım firmasında bağımsız sinema alanında yapımcı olarak kariyerine devam etmektedir. Sinema sektöründe belgesel film ve kısa film yönetmenliği yapmış ve halen bu alanda çalışmalarına devam etmektedir. Hüseyin Karabey, Semir Arslanyürek ve Hüseyin Kuzu gibi tanınmış isimlerle uzun metraj film projelerinde yapımcı ve yürütücü yapımcı olarak görev almıştır. Serdal Doğan, bağımsız sinema yapımcılığı ve danışmanlığı alanlarında aktif olarak çalışmaktadır. Ayrıca ekonomik ve sosyal imkanlar elverdiğinde belgesel ve kısa film projelerini hayata geçirmeye devam etmektedir.

Serdal Doğan’ın yönetmenliğini üstlendiği bazı belgesel filmler şunlardır:

“Dilovası” (2016) – Bu belgesel film, çevresel koruma hakkına odaklanmıştır ve birçok ödül kazanmıştır. Ödüller arasında Ataşehir Ulusal Kısa Film Yarışması’nda Üçüncülük Ödülü ve SETEM Akademi BAK Ödülleri’nde Belgesel Dalı Jüri Özel Ödülü gibi önemli başarılar bulunmaktadır.
Serdal Doğan’ın yönetmenliğini üstlendiği bazı kısa filmler şunlardır:

“Pipet” (2016) – Bu kurmaca kısa film, birçok festivalde finalist olarak gösterilmiş ve büyük ilgi görmüştür. Örnek olarak Boston Türk Belgesel ve Kısa Film Yarışması’nda Finalist ve Gösterim seçeneklerini sayabiliriz. Ayrıca Truva Atı Kısa Film Festivali’nde Finalist ve Gösterim Seçkisi’ne seçilmiştir.
Serdal Doğan, sinema alanındaki çalışmalarına devam etmektedir ve gelecekte de yeni projeler üretmeyi hedeflemektedir.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Kasım Pırlant kimdir? Kasım Pırlant nereli ve kaç yaşındadır?

Yorum yapın

en iyi