Selena Selin kimdir? Selena Selin gerçek adı nedir? Selena Selin son hali? Selena Selin kaç yaşında? – HY Gazete

Haber albümü için resme tıklayın

Selena dizisi yayınlandığı dönemde gençlerin favori dizisi olmuştu. Başrolde Sinem Kobal’ın yer aldığı Selena dizisi yayın tekrarlarıyla hala izlenme rekorları kırıyor. Selena oyuncularının şimdiki hali merak ediliyor. Selena dizisi en çok merak edilen isimlerden biriside Selena Selin’dir. Peki, Selena Selin kimdir? Selena Selin gerçek adı nedir? Selena Selin son hali? Selena Selin kaç yaşında? Detaylar haberde.

Selena Selin Kimdir?

Döneminin Fenonem Dizisi Selena oyuncularının son halleri merak ediliyor. Yayın tekrarlarıyla hala izlenme rekorları kıran Selena dizisindeki Selin karakterinin son hali merak konusu oldu. Selana dizisinde Selin karakterini canlandıran, Cansu Demirci 31 yaşındadır. Cansu Demirci’nin son hali görenleri hayrete düşürdü. 

CANSU DEMİRCİ KİMDİR?

25 nisan 1992’de İstanbul’da doğan Cansu Demirci, lise eğitimini St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu’nda aldıktan sonra bale eğitimine de başlamıştır. 2015 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. 2018 yılında, Almanya’da Bremen şehrinde Jacobs Üniversitesi yükseklisans eğitimini tamamlamıştır. Sihirli Annem adlı dizide konuk oyuncu olarak oyunculuğa başlayan Cansu Demirci Selena adlı dizide canlandırdığı Selin Aykar rolü ile geniş kitlelerce tanınmıştır. Şu an yurt dışında sosyal medyadan uzak bir şekilde yaşamını sürdürmektedir. Oyunculuğu şimdilik bırakmış gibi görünen Demirci, Selena disizinde 52. bölüme kadar İremsu karakterini canlandırmıştır.

Selena Selin gerçek adı nedir?

Selena dizisindeki Selin karakterini canlandıran isim Cansu Demirci’dir.  25 Nisan 1992 doğumlu güzel oyuncu Cansu Demirci 31 yaşındadır.

Selena Selin Son Hali

Selena dizisindeki Selin karakteri yayınlandığı dönemde ve yayın tekrarlarıyla hala gündemde. Selena Selin son hali de haliyle merak ediliyor. İşte Selen Selin (Cansu Demir) son hali…

Yorum yapın

en iyi