Rasim Ozan Kütahyalı Avukatı kimdir? Avukat Merve Uçanok kimdir? Merve Uçanok kaç yaşında, nereli? – HY Gazete, Haymana Gazetesi




Haber albümü için resme tıklayın

Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı, dün boşandı. Basın mensuplarının soruları karşısında mahkeme kapısında yan yana geldi. Basına konuşan Rasim Ozan Kütahyalı’nın avukatı dikkat çekti. Peki, Rasim Ozan Kütahyalı Avukatı kimdir? Avukat Merve Uçanok kimdir? Merve Uçanok kaç yaşında, nereli?

RASİM OZAN ÖZKÜTAHYALI AVUKATI MERVE UÇANOK KİMDİR?

Merve Uçanok, bilindiği üzere avukattır. Son olarak Rasim Ozan Kütahya’nın avukatlığını yapan Merve Uçanok birçok bilinen ismin de avukatlığını üstlendi. Rasim Ozan Kütahyalı avukatı için şu ifadeleri kullandı:

“Arkadaşlar, herkes dünkü boşanma duruşmasındaki avukatımı merak ediyor. Google’da en çok arananlar listesine girmiş. Dünkü fotoğrafta yanımda duran avukatım Merve Uçanok’tur. Kendisi Uçanok Hukuk Bürosu’nun da patronu olan genç ve değerli bir hukukçudur. Başka isimler aramayınız.”

Öte yandan, Rasim Ozan Kütahyalı’nın avukatı Merve Uçanok, @avmerveucanok kullanıcı adı ile instagram hesabı bulunmaktadır.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Pars Osmanoğlu kimdir? Pars Osmanoğlu nereli ve kaç yaşındadır?

Yorum yapın

en iyi