Paycell 5GB Bedava İnternet (5GB ) Kampanyası 2023

Paycell 5GB bedava internet kazanmak isteyen herkes yapsın. Hazır Limit hesabınıza tek seferde 200 TL ve üzeri yüklendiğinde her hafta 5 GB Hediye İnternet kazanılacaktır.

Turkcell İnternet Paycell’i Bedava Kazanmak İsteyenlere Müjde Paycell 5GB Bedava İnternet Kampanyası 4 Mayıs 2021’de başlayıp 4 Haziran 2023‘de sona eriyor. Turkcell’den bedava internet kazanmak isteyen herkes bu kampanya sayesinde direk 5GB internet alıp bedava kullanabilir.Paycel 5 GB bedava internet

Turkcell bedava internet paycell kampanyasından 5 GB kazanmak için yapmanız gerekenler;

KATIL TRANSFER yazıp 2255’e gönderin.
Paycell uygulamasına girin, Paycell kartınızla tek seferde rezerv limitine kadar 200 TL ve üzeri yükleme yapın.

PayPal kartınız yoksa endişelenmeyin. Paycell uygulamasına giriş yapan Turkcell hattı sahipleri dakikalar içinde Paycell kartına kavuşabiliyor. Paycell uygulamasına giriş yaptıktan sonra anında oluşturduğunuz sanal Paycell kartınıza yükleyerek Turkcell faturalarınızı göstermek ve ödemek için ihtiyaç duyduğunuzda kullanabilirsiniz.

Paycell’in 5 GB Bedava İnternet Kampanyası ile kazanılan İnternet Hakları 1 hafta süreyle geçerlidir ve kullanılmayan İnternet Hakları belirli bir süre sonra sona erer. Kampanyadan yararlanmak için belirtilen 4 Mayıs ve 4 Haziran 2023 tarihlerine uymayı unutmayınız. Kampanya detayları aşağıdaki gibidir.

Paycell 5GB Bedava İnternet Detayları

  • Yüklemeler, kayıtlı bir Paycell kartına veya Paycell kartınız yoksa, uygulamaya girdikten sonra size özel oluşturulan sanal bir Paycell kartına yapılabilir.
  • Bu kampanyadan sadece Turkcell müşterileri yararlanabilir.
  • Kampanyadan Paycell kartına havale limiti 200 TL ve üzeri olan müşterilerimiz faydalanabilir.
  • Kampanyada kazanılan 5 GB 1 hafta sonra sona ermektedir.
  • Turkcell Ödeme ve E-Para Hizmetleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu kategoride Turkcell‘in bedava internet kampanyaları ile interneti özgürce kullanma fırsatı veren birçok yazı bulacaksınız. Bu nedenle kampanya ve hediye internet veyahut konuşma , sms paketleri için bizi takip edin. Biblog

Yorum yapın

en iyi