Özlem Derici Şengül Kimdir? Özlem Derici Şengül kaç yaşında, nereli? Özlem Derici Şengül mesleği ne, ne iş yapıyor? – HY Gazete

Katıldığı TV programlarında gündeme ilişkin açıklamalarıyla dikkat çeken Özlem Derici Şengül’ün hayatı ve biyografisi merak edildi. Peki, Özlem Derici Şengül Kimdir? Özlem Derici Şengül kaç yaşında, nereli? Özlem Derici Şengül mesleği ne, ne iş yapıyor? Detaylar haberde.

ÖZLEM DERİCİ ŞENGÜL KİMDİR?

Özlem Derici Şengül, Meslek hayatına Globalsource Partners Türkiye’de Asistan Ekonomist olarak başlayan Özlem Derici Şengül, Erste Securities İstanbul ve Ata Yatırım’ın ardından, Deniz Yatırım Menkul Değerler’de Başekonomist olarak çalışmış; şu anda kendi girişimi olan Spinn Eğitim ve Danışmanlık şirketinde kurumsal şirketler ve STK’lara makroekonomik danışmanlık ile eğitim hizmetleri vermektedir.

Şengül, aynı zamanda ulusal ekonomi kanallarının tümünde profesyonel yorumcu olarak yer almakta; BloombergHT televizyon kanalının Küresel Piyasalar programında her hafta Salı akşamları saat 22:00’da ve BloombergHT Radyo’da her hafta Çarşamba sabahları 07:00’deki İş Başı programında daimi konuk olarak yer almaktadır.

Şu anda İstanbul Bilgi Universitesi Finansal Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Araştırma Direktörlüğü’nü de yürüten Şengül, İstanbul Bilgi Universitesi İktisat bölümünü burslu olarak bitirmiş ve kendisinin aynı üniversiteden Finansal İktisat master derecesi bulunmaktadır.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Bafetimbi Gomis kimdir? Galatasaraylı Bafetimbi Gomis kimdir? Bafetimbi Gomis nereli kaç yaşında? - HY Gazete

Yorum yapın

en iyi