Mustafa Kasadar kimdir? Mustafa Kasadar nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Milli Görüş camiasının yakından tanıdığıMustafa Kasadar’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Mustafa Kasadar kimdir? Mustafa Kasadar nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Mustafa Kasadar, ülke gündemine bomba gibi oturdu. İnternette en çok aratılan isimlerin başında yer alıyor. 19 yaşındaki oğlu Muhammed Nuh Kasadar’ın vefat etmesiyle birlikte derin üzüntü yaşayan acılı babanın hayatı, arama motorlarında aratılıyor. Peki, Mustafa Kasadar kimdir? Mustafa Kasadar nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte, tüm merak edilenler…

mustafa-kasadar-kimdir.jpg

MUSTAFA KASADAR KİMDİR?

Mustafa Kasadar, 1965 yılında Erzurum’da doğdu.

İlahiyatçı, yazar ve yayıncı olan Mustafa Kasadar, 1988 yılında Erzurum İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. İsmailağa’da Ömer Keleş Hocaefendi’den 4 yıl Arapça medrese eğitimi aldı.

9 yıl da öğretmenlik yapan Mustafa Kasadar, yayıncılığa duyduğu ilgiyle öğretmenlikten istifa ederek 1989 yılında halen faaliyette olan Ravza Yayınları’nı kurdu.

30 yılı aşkın yayıncılık yapan Mustafa Kasadar ağırlık olarak gençlik ve fikir yayınları yaptı. Yayınevinden şimdiye kadar 500’ü aşkın eser çıkardı.

Milli Görüş camiasında çeşitli görevlerde de bulunan Mustafa Kasadar, Anadolu Gençlik Derneği’nde (AGD) de eğitim olarak görevlerde bulundu.

Mustafa Kasadar, Ehl-i Sünnet Âlimler Birliği Derneği (ESAB), Uluslararası Müslüman Alimler Birliği Derneği (UMAD), Dünyaki Müslüman Alimler Birliği, Din Görevlileri Birliği Derneği (DİN-BİR-DER) gibi birçok dernekte aktif olarak yer alıyor.

Ravza Yayınları’nın işletmesi ve yönetimi oğullarına bırakan Mustafa Kasadar, Milli Gazete’de uzun yıllar köşe yazarlığı yapmaktadır.

Mustafa Kasadar evlidir ve 12 Temmuz 2023 günü oğlu 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ı, kaybetmiştir.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Selim Kotil kimdir? Selim Kotil nereli ve kaç yaşındadır?

Yorum yapın

en iyi