Murat Kurum kimdir? İBB adayı Murat Kurum mu? Murat Kurum nereli kaç yaşında? Murat Kurum hayatı biyografisi… – HY Gazete

Murat Kurum Kimdir ?

Murat Kurum, 1976 yılında Ankara’da doğdu. 1999 yılında Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Yüksek Okulu İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.

2005 yılına kadar çeşitli kurumlarda görev alan Kurum, 2005-2006 yılları arasında Ankara TOKİ Uygulama Daire Başkanlığı’nda uzman statüsünde yer aldı. 2006 yılından 2009 yılına kadar TOKİ İstanbul Uygulama Daire Başkanlığı’nda İstanbul-Avrupa Yakası Uygulama Şube Müdürlüğü görevini üstlenen Murat Kurum, 2009-2012 yıllarında da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda uzman olarak görev aldı.

2009 yılından bu yana TOKİ’nin ortağı niteliğindeki Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlük görevini sürdüren Murat Kurum evli ve 2 çocuk babasıdır.

Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni kabinede Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak yer alıyor.

 

 

 

Dikkatini Çekmedi mi ?  DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DSİ TAKK DAİRESİ BAŞKANLIĞI KAMERA SİSTEMİ ALTYAPI REHABİLİTASYONU YAPIM İŞİ

Yorum yapın

en iyi