Merve Veziroğlu Yıldırım kimdir? Merve Veziroğlu Yıldırım öldü mü? Merve Veziroğlu Yıldırım kaç yaşında, nereli? Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım’ın asıl mesleği ne?




Haber albümü için resme tıklayın

Üsküdar’da yaşayan yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım, kocası Yunus Yıldırım tarafından, evde yaşadıkları tartışma esnasında bıçaklı saldırıya uğradı. Yaşanan olayın ardından Merve Veziroğlu Yıldırım kimdir? Merve Veziroğlu Yıldırım öldü mü? Merve Veziroğlu Yıldırım kaç yaşında, nereli? Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım’ın asıl mesleği ne? soruları gündeme geldi. İşte merak edilen o soruların cevapları…

MERVE VEZİROĞLU YILDIRIM KİMDİR?

Merve Veziroğlu Yıldırım, 30 Temmuz 1991 tarihinde doğmuştur. Üsküdar ilçesinde yaşayan yüksek mimar olarak bilinen Merve Veziroğlu Yıldırım, YouTube kanalında dekorasyon hileleri, kendin yap projeleri ve challange videolarıyla tanınmıştır.

Sosyal medya platformu Instagram’da 18 bin takipçisi bulunan Merve Veziroğlu Yıldırım, 2017 yılından itibaren YouTube üzerinden içerikler üretmektedir ve 116 bin takipçiye ulaşmıştır.

MERVE VEZİROĞLU YILDIRIM ÖLDÜ MÜ?

Ancak maalesef, Merve Veziroğlu Yıldırım evli olduğu Yunus Yıldırım tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Bu saldırı sonucunda vücudunda 32 yerinden bıçaklanan Youtuber, acil olarak yoğun bakıma kaldırılmıştır. Olayın ciddiyeti ve sağlık durumu hakkında daha fazla bilgi bulunmamaktadır. Toplum olarak böyle üzücü olaylar karşısında duyarlı olmak ve şiddeti önlemek için çaba göstermek önemlidir.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Kirli Sepeti Levent kim? Furkan Palalı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yorum yapın

en iyi