Mert Yazıcıoğlu Kimdir? Kızıl Goncalar Cüneyd Kimdir? Mert Yazıcıoğlu Nereli Ve Kaç Yaşında?

Mert Yazıcıoğlu Kimdir? Mert Yazıcıoğlu Nereli Ve Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Mert Yazıcıoğlu Kimdir? Mert Yazıcıoğlu Nereli Ve Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Mert Yazıcıoğlu Kimdir?

Mert Yazıcıoğlu, 10 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul’da doğan Türk bir oyuncudur. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme bölümüne kaydoldu. Ancak eğitimi sırasında oyunculuk kariyerine yönelik karar alarak işletme bölümünü yarıda bıraktı ve oyunculuk eğitimlerine başladı. Oyunculuğa olan ilgisi, bir arkadaşının dizi setine ziyareti sırasında başladı.

Mert Yazıcıoğlu, oyunculuk kariyerine Dedemin İnsanları adlı filmde kısa bir sahnede görünen bir oyuncu olarak başladı. Daha sonra Kayıp Şehir adlı dizide yer alarak ekranlarda tanınmaya başladı. Bu dönemde oyunculuk eğitimlerine de devam etti.

2013-2016 yılları arasında FOX’ta yayınlanan Karagül dizisinde “Baran Şamverdi” karakterini canlandırarak geniş bir izleyici kitlesi edindi. Daha sonra Umuda Kelepçe Vurulmaz ve Mehmed: Bir Cihan Fatihi gibi projelerde yer aldı. İyi Oyun adlı sinema filminde “Cenk” karakterini oynadı. 2018-2019 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinde “Mahir Yetkin” rolünü üstlendi. Netflix’in Aşk 101 dizisinde “Sinan” karakteriyle dikkat çekti. 2023 yılında Kızıl Goncalar adlı dizide “Cüneyd Güneş” karakterini canlandırmaktadır.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

Dikkatini Çekmedi mi ?  Nuraydın Sak kimdir? Nuraydın Sak nereli, kaç yaşında?

Yorum yapın

en iyi