Mert Aydoğdu kimdir? Mert Aydoğdu nereli ve kaç yaşındadır?

Mert Aydoğdu kimdir? Mert Aydoğdu nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. Mert Aydoğdu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mert Aydoğdu kimdir? Mert Aydoğdu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor.

Mert Aydoğdu kimdir? Mert Aydoğdu nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. Mert Aydoğdu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mert Aydoğdu kimdir? Mert Aydoğdu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mert Aydoğdu’nun biyografisini haberimizde derledik…

Mert Aydoğdu’nun hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Mert Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar…

Mert Aydoğdu Kimdir?

Mert Aydoğdu, Yeşil Vadi’nin Kızı dizisinde Selim karakterini canlandıran başarılı bir oyuncudur. Tam adı Gökten Mert Aydoğdu olan oyuncu 22 Ağustos 1996 yılında İzmir Seydiköy’de doğmuştur. Aslen Sivas’lı olan oyuncu günümüzde 27 yaşındadır ve yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Başarılı oyuncu Mert Aydoğdu 1.81 cm boyundadır ve 73 kilodur. Aslen baba tarafından karadenizli, anne tarafından da doğuludur. Baba tarafından aslen Samsun’lu olup, kökleri Kırım Adıgey Şapsığ Çerkesleri, Anne tarafından da Malatya’lı olup kökleri Malatya Arapgir Türk’lerindendir. Daha önce Çember, Hay Sultan, Payitaht Abdülhamit, Uyanış Büyük Selçuklu, Alev Alev gibi yapımlarda rol almıştır. Eğitimlerini Sefa Zengin Kamera Önü Oyunculuk, Müjdat Gezen Tiyatro, Hilal Saral Kamera Önü Oyunculuk, Pembe Keçeci Temel Oyunculuk, No: 2 Atölye Temel Oyunculuk gibi yerlerde almıştır.

Yeşil Vadi’nin Kızı Selim, dizinin erkek başrolüdür. Selim, Yeşil Vadi’nin sahibi olan zengin ve yakışıklı bir gençtir. Selim, Melissa’ya aşık olur ve onu korumaya çalışır.

Uyanış: Büyük Selçuklu
Alev Alev
Payitaht Abdülhamid
Hay Sultan
Çember

Dikkatini Çekmedi mi ?  Yiğit Tuncay Kimdir? Yiğit Tuncay Nereli Ve Kaç Yaşında? Yalı Çapkını Latif Kimdir?

Yorum yapın

en iyi