Melis Çatak kimdir? Melis Çatak nereli ve kaç yaşında?

Melis Çatak kimdir? Melis Çatak nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. Melis Çatak’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Melis Çatak kimdir? Melis Çatak kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor.

Melis Çatak kimdir? Melis Çatak nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. Melis Çatak’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Melis Çatak kimdir? Melis Çatak kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Melis Çatak’ın biyografisini haberimizde derledik…

Melis Çatak’ın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Melis Çatak kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar…

Melis Çatak Kimdir?

3 Ağustos 1996 tarihinde dünyaya gelmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Çatak, eğitim hayatına Boağziçi Üniversitesi ve Stanford University’de sürdürmüştür.

2016 yılında Özel bir reklam şirketinde çalışan Çatak, 2020 yılından beri Bebek’te Nebula İsimli organizasyon mekanının işletmeciliğini yapıyor. Abisi Erdinç Çatal ile birlikte eğlence mekanı işleten Çatak, iş dünyasında başarılı bir isimdir. Sevilen eğlence mekanlarından olan Nebula, müşterileri tarafından seviliyor.

İş hayatının yanı sıra özel hayatı ile de gündeme gelen Çatak, sosyal medya da dikkat çekiyor. Mehmet Selim İmamoğlu ile evlenecekleri yönünde haberler ile adından söz ettirmiştir.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Tuncer Murat Cihan kimdir? Tuncer Murat Cihan nereli ve kaç yaşındadır?

Yorum yapın

en iyi