Mehmet Köymen kimdir? Mehmet Köymen nereli ve kaç yaşındadır?

Mehmet Köymen kimdir? Mehmet Köymen nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. Mehmet Köymen’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mehmet Köymen kimdir? Mehmet Köymen kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. M

Mehmet Köymen kimdir? Mehmet Köymen nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. Mehmet Köymen’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mehmet Köymen kimdir? Mehmet Köymen kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mehmet Köymen’in biyografisini haberimizde derledik…

Mehmet Köymen’in hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Mehmet Köymen kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar…

Mehmet Köymen Kimdir?

1971 yılında İstanbul’da doğan ünlü tasarımcı Mehmet Köymen, moda hayatına 1990 yılında Hürriyet Gazetesi ve Elele Dergisinde moda editörü olarak giriş yapmıştır.

Gazeteciliğe başladığı ilk yılında Yıldırım Mayruk ve Cemil İpekçi ile bir röportaj sırasında tanışarak kendi hayatındaki dönüm noktasını oluşturmuş ve kendilerinin destekleriyle Teşvikiye’de ilk atölyesini açmıştır. Daha sonra başarıları art arda gelmiş ve adını moda dünyasında duyurmuştur.

İlk couture defilesini 1990 yılında Vizon Show bünyesinde, aralarında Zuhal Yorgancıoğlu, Cengiz Abazoğlu gibi isimlerin de bulunduğu on üç tasarımcı ile birlikte gerçekleştirmiştir.

1991 yılından bu yana Best Model Of The World Türkiye elemelerine ve Vizon Show defilelerine dört kez katılarak koleksiyon sergilemiştir.

1999 yılından bu güne kadar sosyal sorumluluk bilinciyle birçok defile gerçekleştirmiş ve hala da sosyal sorumluluk projeleriyle adını sıkça duyduğumuz Mehmet Köymen 2011-2012 Sonbahar/Kış couture dikiş koleksiyonu defilesi 28 Şubat 2012 tarihinde Lions Alzhemier projesi yararına Evoria sponsorluğunda The Ritz Carlton Hotel’de sunulacak.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Doğan Kasadolu kimdir, nerelidir? Doğan Kasadolu ne iş yapar?

Yorum yapın

en iyi