Mehmet Kavuk kimdir? Mehmet Kavuk kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavuk öldü mü? Eski Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk öldü mü?

Eski Yeşilyurt Belediye Başkanı’ndan gelen haber sonrasında Mehmet Kavuk’un kim olduğu merak edildi. Mehmet Kavuk kimdir? Mehmet Kavuk kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavuk öldü mü? Eski Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk öldü mü? soruları ise gündeme geldi. İşte merak edilen soruların cevapları..

MEHMET KAVUK KİMDİR?

Yeşilyurt Belediyesi Eski Başkanı ve Malatya Girişim Grubu ortağı Mehmet Kavuk, 1930 yılında doğdu. Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Mehmet Kavuk, 93 yaşında hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan ve evinde tedavisine devam edilen Kavuk’tan acı haber 14 Temmuz 2023 tarihinde geldi. 

Malatya’nın sevilen isimlerinden biri olan Mehmet Kavuk, uzun yıllar Yeşilyurt Belediye Başkanlığı görevini başarıyla sürdürmüştü. Kavuk, Malatya Girişim Grubu’nun da ortaklarındandı. 

Ayrıca Kavuk, Malatya’da iş adamlığının yanısıra, siyasetçi ve girişimci olarak da biliniyordu. Türk siyasi hayatında CHP, Demokrat Parti, Anavatan Partisi v e AK Parti’de siyaset yapan Kavuk Yeşilyurt Belediye Başkanlığı  ve Belediye Meclis üyeliklerinde de bulunmuştu. 

Dikkatini Çekmedi mi ?  Seda Fettahoğlu kim? Seda Fettahoğlu kaç yaşında? Seda Fettahoğlu neden öldü? - HY Gazete, Haymana Gazetesi

Yorum yapın

en iyi