Mehmet Ali Hasan Köse kimdir? Mehmet Ali Hasan Köse kaç yaşında, nereli? Mehmet Ali Hasan Köse hangi görevlerde bulundu? – HY Gazete

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Kadir Yırtar, Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Karabük İl Emniyet Müdürlüğü görevine ise Polis Başmüfettişi Mehmet Ali Hasan Köse atandı.

MEHMET ALİ HASAN KÖSE KİMDİR?

İlk, orta ve lise eğitimini memleketinde tamamlayan Mehmet Ali Hasan Köse, polis akademisine kazanarak mezun olduğu dönemde başarı derecesiyle adından söz ettirdi.

Kariyeri boyunca Türkiye’nin farklı bölgelerinde görev yapan Mehmet Ali Hasan Köse, birçok ilçede de ilçe emniyet müdürlüğü görevini üstlendi. Profesyonel anlamda İngilizce bilen Köse, bu özelliğiyle fark yaratıyor ve uluslararası ilişkilerde önemli bir avantaj sağlıyor.

Son kararnameyle Karabük il emniyet müdürlüğüne atanan Mehmet Ali Hasan Köse’nin bu yeni görevi, tecrübesi ve başarıları sayesinde güvenle karşılanıyor. Evli ve iki çocuk babası olan Köse’nin ailesinin de onun başarılı kariyerindeki desteği büyük önem taşıyor.

Dikkatini Çekmedi mi ?  Bahattin Sofuoğlu kimdir? Bahattin Sofuoğlu nereli, kaç yaşında? Bahattin Sofuoğlu kaçıncı oldu? Bahattin Sofuoğlu Kenan Sofoğlu'nun neyi oluyor? Bahattin Sofuoğlu puan durumu 2023

Yorum yapın

en iyi